“Ei îi place foarte mult.” Dinu Maxer a făcut lumină în legătură cu presupusa idilă dintre Deea și medicul estetician

“Ei îi place foarte mult.” Dinu Maxer a făcut lumină în legătură cu presupusa idilă dintre Deea și medicul estetician
“Ei îi place foarte mult.” Dinu Maxer a făcut lumină în legătură cu presupusa idilă dintre Deea și medicul estetician

Cântărețul a oferit mai multe detalii despre situația tensionată, după ce s-a speculat că fosta soție ar avea o idilă cu medicul estetician. Iată despre ce este vorba!

Dinu și Deea Maxer au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproape două decenii, însă cei doi au hotărât în urmă cu puțin timp să depună actele de divorț. Recent, artistul a făcut dezvăluiri despre separarea dintre ei, mărturisind faptul că problemele de cuplu și-au făcut apariția după nașterea celui de-al doilea copil al lor, iar în mod inevitabil, iubirea dintre ei s-a transformat într-o relație platonică.

Mai mult decât atât, Deea Maxer a fost cea care a propus divorțul, iar în urmă cu patru săptămâni a plecat din casa lor, mutându-se într-un alt apartament, în același bloc. Internauții nu au putut trece peste schimbarea comportamentală radicală a artistei, astfel că au apărut zvonuri despre o posibilă idilă cu un medic estetician. Cu toate astea, Dinu Maxer a simțit să intervină pentru a lămuri întreaga situație.

Dinu Maxer a făcut lumină despre presupusa idilă dintre medicul estetician și fosta lui soție

Recent, Dinu Maxer a făcut o serie de declarații despre presupusa relație dintre medicul estetician și Deea Maxer, zvonindu-se chiar că artista a luat decizia de a divorța din această cauză. Din spusele cântărețului, între Deea Maxer și medic există o relație strict profesională, artista fiind chiar prietenă cu partenera medicului estetician.

„Deea are doar o relație profesională cu acel medicul estician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea are o relație profesională cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea”, a declarat Dinu Maxer într-o emisiune TV. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: “Mi-am format un principiu de viață care s-ar putea să supere pe multă lume.” Dinu Maxer a dezvăluit motivele reale ale divorțului

Dinu Maxer a făcut lumină în legătură cu presupusa idilă dintre Deea și medicul estetician[Sursa foto: Instagram]

Dinu Maxer a făcut mărturisiri sincere despre motivul despărțirii de fosta lui soție, Deea

Problemele în relația de cuplu au apărut de mult timp, având în vedere că cei doi se gândeau deja la separare încă de la finalului anului 2022.

Cu toate astea, Deea Maxer a fost cea care și-a luat inima în dinți și a făcut primul pas, după ce a hotărât să renunțe la verighetă și să se mute într-un alt apartament, împreună cu mezina familiei, iar fiul ei rămânând la Dinu. Vedeta a susținut faptul că vor fi împreună toată viața pentru copiii lor, pentru a le oferi o creștere bună.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

„Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și care în ultima perioadă nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea(...) La noi nu știu dacă a ținut 17 jumate, dar 15 sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maisa pe lume.

Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea, a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică (...) Eu până în ultima secundă am sperat că se întâmplă ceva. Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele... Am testat și această relație la distanță, avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu”, a mai spus Dinu Maxer.

Citește și: “Am avut nevoie foarte mulți ani să mă tratez.” De ce nu a vrut Dinu Maxer să își întemeieze o familie

Dinu Maxer a făcut lumină în legătură cu presupusa idilă dintre Deea și medicul estetician[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Am avut nevoie foarte mulți ani să mă tratez.” De ce nu a vrut Dinu Maxer să își întemeieze o familie

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies