„El a avut ceva de învățat din asta.” Iancu Sterp, despre situația fratelui său

„El a avut ceva de învățat din asta.” Iancu Sterp, despre situația fratelui său
„El a avut ceva de învățat din asta.” Iancu Sterp, despre situația fratelui său

Iancu Sterp le-a răspuns fanilor lui Culiță, după ce a fost întrebat dacă acesta se va întoarce pe scenă, având în vedere accidentul care a avut loc în urmă cu câteva zile în Cluj-Napoca.

În urmă cu o săptămână Culiță Sterp a provocat un accident grav în Cluj-Napoca. Artistul a intrat într-un autoturism care trecea regulamentar, iar în urma unui test cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că acesta era sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și: Culiță Sterp, primul mesaj de la accident. Cui îi este adresat acesta

Culiță Sterp a provocat un accident în urmă cu o săptămână

Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului, dar ulterior oamenii legii l-au găsit. Pe lângă aceste aspecte, el a circulat cu o viteză cu mult peste limita admisă în localitate și a ignorat semnalele polițiștilor.

Artistul a petrecut 24 de ore în arest, după care a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Mulți internauți l-au criticat pe Culiță, după accidentul care a avut loc, dar au fost și persoane care au fost de partea lui și l-au susținut indiferent de cele întâmplate.

Iancu Sterp și logodnica lui Culiță, Daniela Iliescu, i-au luat apărarea zilele trecute, pe rețelele de socializare, unde le-au explicat internauților că artistului îi pare rău și regretă tot ce s-a întâmplat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Culiță Sterp va fi nevoit să se prezinte săptămânal în fața oamenilor legii, după ce a fost plasat sub control judiciar, iar fanii s-au gândit că acest lucru i-ar putea afecta deplasările la evenimentele la care ar urma să participe.

Iancu Sterp, despre situația fratelui său
Iancu Sterp, despre situația fratelui său[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Sunt disperată.” Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău, la trei luni de la naștere. Artista a recunoscut totul

Iancu Sterp, despre situația fratelui său

Iancu Sterp a vorbit, în cadrul unui live, despre situația actuală a lui Culiță. El a spus că accidentul nu îl caracterizează, deoarece fratele lui consumă foarte rar alcool, iar din acest eveniment neplăcut a avut ceva de învățat.

Citește și: Vouchere lemne 2024. Când intră banii pe cardurile de energie- kanald.ro

Citește și: Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România- stirilekanald.ro

„Normal că o să cânte Culiță în continuare, da. Lucrurile o să își revină la normal, încet, încet.

Am mai avut situații în viață peste care am trecut, nu este ăsta cel mai mare impas. Totul o să fie ca înainte. Îmi pare rău, doar că asemenea evenimente nu îl caracterizează pe Culiță. El nu este un tip care să pună alcool în gură. Foarte rar se întâmplă, d-aia a și avut o alcoolemie mică. A avut mai multe filmări de făcut, acolo unde erau și mai mulți prieteni, sigur acolo a băut și el un pahar, d-aia a fost alcoolemia mică.
Inconștient s-a urcat la volan. El nu a făcut niciodată așa ceva, să se urce la volan după ce a băut ceva. (…) Culiță este bine, este acasă. Este sănătos. O să se rezolve treburile. El a avut ceva de învățat din asta. Vă pupăm pe toți.”,
a transmis Iancu Sterp într-un live de pe YouTube.

Citește și: Iancu Sterp, mesaj pentru Culiță, după ce a fost reținut de polițiști

Iancu Sterp, despre situația fratelui său
Iancu Sterp, despre situația fratelui său[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa soțului său. Ce s-a întâmplat cu sora cea mică a lui Culiță

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024. Cu cât a fost plătit Philippe Katerine, artistul deghizat în zeul Dionysos: "Mi se pare mult, dar îi iau. Îi voi pune în buzunar"

Care este starea actuală a șoferului accidentat de către Culiță Sterp. Familia cântărețului a oferit primele detalii

Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță, la cei 44 de ani

'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare


Cookies