El este chef-ul elvetian care hraneste nevoiasii din Romania!

El este chef-ul elvetian care hraneste nevoiasii din Romania!
El este chef-ul elvetian care hraneste nevoiasii din Romania!

Chef Jakob Hausmann este elvetianul care de mai bine de 19 ani gateste cu pasiune pentru romani.

 

De aceasta data a pregatit o ciorba de legume, in fata restaurantului sau din Centrul Vechi al Capitalei, pentru nevoiasi si nu numai. Jakob, in colaborare cu preotul paroh al bisericii Sfantul Antonin, a preparat peste 400 de portii de ciorba de post, de care s-au bucurat toti oamenii ce s-au aflat in trecere prin zona. Ciorba preparata de Chef Hausmnann a fost apreciata  inclusiv cativa  turistii straini, care s-au declarat incantati de faptul ca inca mai exista oameni care se gandesc sa-si ajute semenii.
”Daca vrei sa faci o fapta buna nu ai nevoie de averi, ci trebuie doar sa depui un minim de efort ca sa oferi zambete celorlalti. Ideea acestui proiect este de a-i sensibiliza pe cei care au posibilitati financiare sa faca o fapta buna, ajutand oamenii sarmani cu bani, haine sau cu ceva de mancare”, declara Chef Hausmann.
In sezonul rece, Jakob Hausmann, doreste sa ofere o masa calda o data pe luna, tuturor celor care trec pe strada, prin fata restaurantului Mica Elvetie.

De aceasta data a pregatit o ciorba de legume, in fata restaurantului sau din Centrul Vechi al Capitalei, pentru nevoiasi si nu numai. Jakob, in colaborare cu preotul paroh al bisericii Sfantul Antonin, a preparat peste 400 de portii de ciorba de post, de care s-au bucurat toti oamenii ce s-au aflat in trecere prin zona. Ciorba preparata de Chef Hausmnann a fost apreciata  inclusiv cativa  turistii straini, care s-au declarat incantati de faptul ca inca mai exista oameni care se gandesc sa-si ajute semenii.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



”Daca vrei sa faci o fapta buna nu ai nevoie de averi, ci trebuie doar sa depui un minim de efort ca sa oferi zambete celorlalti. Ideea acestui proiect este de a-i sensibiliza pe cei care au posibilitati financiare sa faca o fapta buna, ajutand oamenii sarmani cu bani, haine sau cu ceva de mancare”, declara Chef Hausmann.


In sezonul rece, Jakob Hausmann, doreste sa ofere o masa calda o data pe luna, tuturor celor care trec pe strada, prin fata restaurantului Mica Elvetie.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies