El este favoritul lui Catalin Botezatu din cel de-al doilea sezon Exatlon! "I-am zis sa nu fie fitos si sa nu faca scandal"

El este favoritul lui Catalin Botezatu din cel de-al doilea sezon Exatlon!
El este favoritul lui Catalin Botezatu din cel de-al doilea sezon Exatlon! "I-am zis sa nu fie fitos si sa nu faca scandal"

Catalin Botezatu are un favorit si in cel de-al doilea sezon al competitiei Exatlon.

Daca in primul sezon Exatlon, favorita designerului Catalin Botezatu a fost Roxana, din echipa Razboinicilor, spunand despre aceasta ca este o femeie extraordinara, in cel de-al doilea sezon al competitiei, favoritul este Razboinicul Catalin Dumitrescu, in varsta de 28 de ani.

Catalin Botezatu chiar a spus despre Razboinicul Catalin ca este genul de persoana linistita, care are spirit de echipa si care nu este deloc egoist.

De asemenea, designerul spune despre Razboinicul Catalin ca are simtul umorului, pe langa multele calitati pe care le are.

Citeste si: Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu: „E o femeie frumoasă, e o femeie mișto”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"Prima oară am tinut cu Faimosii, acum tin cu Razboinicii.

E un baiat, care lucreaza ca model din cand in cand pentru mine. E campion mondial la culturism, tocmai de aceea a intrat in prezentarile mele de lenjerie. E vorba de Catalin. Nu am fost surprinsa sa-l vad la Exatlon, i-am spus ca cred ca locul lui trebuie sa fie acolo. MNU stiu daca sunt atat de rapizi, o sa slabeasca asta e clar, nu o sa mai ia suplimente si se va usca.
I-am zis ca atunci cand o sa mearga la Exatlon o sa fie taman bun! Eu i-am zis sa faca o figura frumoasa la Exatlon, sa aiba spirit de echipa, sa nu fie egoist, are simtul umorului, are foarte multe calitati. Exatlon e o mare provocare pentru femei si barbati. Pare usor, dar nu e asa. E foarte musculos, plasa s-ar putea sa-l puna in dificultate, e si foarte mancacios, mananca de 5-6 ori pe zi.
E un tip foarte calculat si se abtine foarte tare. Nu va face scandal"
, a spus Catalin Botezatu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, despărțire de Alex Bodi. Vedeta este pregătită să iubească din nou!

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies