„El nu a putut justifica în dimineața aceea plecarea lui până la ora 8 jumate!” Mama Elodiei a avut o reacție revoltătoare, după ce Cristian Cioacă a fost eliberat

„El nu a putut justifica în dimineața aceea plecarea lui până la ora 8 jumate!” Mama Elodiei a avut o reacție revoltătoare, după ce Cristian Cioacă a fost eliberat
„El nu a putut justifica în dimineața aceea plecarea lui până la ora 8 jumate!” Mama Elodiei a avut o reacție revoltătoare, după ce Cristian Cioacă a fost eliberat

Cu doar câteva zile în urmă, Cristian Cioacă, bănuitul de crimă în cazul Elodiei Ghinescu, a fost eliberat din închisoare, provocând o teamă profundă în inima mamei tinerei avocat.

Cu dezacordul său față de decizia judecătorilor, aceasta a decis să facă public un apel, cerând clarificări cu privire la circumstanțele care au înconjurat tragicul eveniment ce a șocat întreaga țară. Este un moment deosebit de sensibil și dureros pentru familia și prietenii victimei, care își doresc să afle adevărul și să facă dreptate în memoria Elodiei.

Citește și: „Omul acesta e un criminal. I-a luat viața cu cinism, cu brutalitate. E un om rău, foarte rău” Cum a reacționat mama Elodiei Ghinescu, după ce Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare

Mama Elodiei Ghinescu, despre eliberarea lui Cristian Cioacă

Cazul Elodiei Ghinescu a generat o undă de șoc în întreaga țară acum câțiva ani, atunci când soțul ei a fost considerat suspect pentru moartea ei.

Cu toate că trupul femeii nu a fost găsit nici până în ziua de astăzi, Cristian Cioacă a fost arestat și condamnat pentru această infracțiune.

Recent, el a fost eliberat din închisoare, ceea ce a stârnit o reacție vehementă din partea mamei victimei. Aceasta a adus în discuție noi acuzații împotriva fostului ginere, ridicând întrebări cu privire la posibilitatea ca acestea să schimbe cursul anchetei și să aducă lumina asupra misterului care înconjoară dispariția Elodiei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Păi foarte prost că i-au dat drumul, pentru că el a săvârșit o crimă deosebit de gravă, deosebit de gravă. Și plus de asta, de cadavru nu știu ce să zic, pentru că foarte multe persoane de la... mi-au spus că l-au văzut în dimineața aceea ieșind de la Protan. La Protan, adică de unde se ard animalele. El nu a putut justifica în dimineața aceea plecarea lui până la ora 8 jumate”, a mărturisit Emilia Ghinescu, mama Elodiei.

Emilia Ghinescu i-a adus acuzații dure la adresa lui Cristian Cioacă

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, trăiește o revoltă profundă în legătură cu tragedia prin care a trecut fiica ei și consideră că o parte din responsabilitatea pentru această situație greu de înțeles ar putea să cadă asupra mamei lui Cristian Cioacă.

Aparent, femeia a dezvăluit cu câteva zile înainte de teribila întâmplare că fiica ei va fi victima unor acte de violență din partea soțului său.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„De Cristian Cioacă nu mă interesează, nu știu cum să vă zic.

Pentru mine este inexistent pe această planetă. Nici nu vreau să aud de el. Este un criminal, el mi-a omorât fiica pentru că mama lui l-a pus. Autorul moral al acestei crime este mama lui. Mama lui m-a sunat, înainte cu vreo 3-4 zile de a se întâmpla acest lucru, și mi-a spus că Elodia o să mănânce bătaie de la fiul ei sora cu moartea și că n-ar vrea să fie în locul ei”,   a mai spus Emilia Ghinescu.

Citește și: Cine este Sebastian, iubitul Emiliei Ghinescu. „Eram total diferiți!”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„De fiecare dată discuția noastră se încheie la fel. Partenerii în viața unei femei sunt trecători, nu poți să știi niciodată ce se întâmplă.” Emilia Ghinescu a decis să plece, după ce ea și partenerul său au ales să se despartă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies