„El nu mai avea unde să meargă. Nu își mai dorea să stea cu părinții lui. El trebuia să își caute pe altcineva și să se ducă acolo direct. ” Oana Roman, despre noua relație a lui Marius Elisei!

„El nu mai avea unde să meargă. Nu își mai dorea să stea cu părinții lui. El trebuia să își caute pe altcineva și să se ducă acolo direct. ” Oana Roman, despre noua relație a lui Marius Elisei!
„El nu mai avea unde să meargă. Nu își mai dorea să stea cu părinții lui. El trebuia să își caute pe altcineva și să se ducă acolo direct. ” Oana Roman, despre noua relație a lui Marius Elisei!

Oana Roman s-a hotărât să vorbească și a spus cum stăteau lucrurile, de fapt, între ea și Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în anul 2023, după aproape un deceniu de iubire și o fetiță pe care o au împreună, pe nume Isabela.

După încercări eșuate de a-și salva căsnicia, fiica lui Petre Roman și tatăl fetiței sale au mers pe drumuri separate, ea preocupându-se de creșterea și educația Isabelei, iar Marius Elisei găsindu-și liniștea în brațele noii sale iubite.

Oana Roman, adevărul din relația sa cu Marius Elisei!
Oana Roman și Marius Elisei[Sursa foto: Facebook]

De când a anunțat divorțul de Marius Elisei, Oana Roman a preferat să păstreze discreția cu privire la motivul despărțirii, însă acum, văzând faptul că fostul său soț face afirmații mincinoase, vedeta a decis să spună tot adevărul.

Oana Roman a făcut mărturisiri despre fostul soț

Citește și: „Eu nu am suferit nici măcar o fracțiune de secundă după acest om. Dorința mea cea mai mare a fost să scap definitiv.”Oana Roman rupe tăcerea!Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Marius Elisei?

Oana Roman, adevărul din relația sa cu Marius Elisei!
Oana Roman și Marius Elisei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „Îmi era frică să mă duc să mă salut cu persoane de gen masculin. Ultimii ani au fost un Iad.” Oana Roman, adevărul despre ultima perioadă din relația cu Marius Elisei

În urmă cu puțin timp, Marius Elisei a afirmat în cadrul unui interviu că fosta lui soție i-a ascuns sarcina timp de patru luni.

Vedeta a făcut clarificări cu privire la acest subiect, postând chiar și dovada în care a apărut într-o emisiune TV și a anunțat public că este însărcinată.

Să facem un calcul: iunie până în septembrie 5, când am anunțat public, sunt trei luni. Dacă te uiți la emisiune, explicam cum am fost împreună la ecografie deja de câteva ori. Prima a fost la cinci săptămâni.

Cum să spui că am ascuns sarcina patru luni? Eu v-am zis: minciuna are picioare foarte scurte. P.S. Ne-am cunoscut în ianuarie și am început relația fix pe 13 ianuarie. Nu în februarie! Greu cu memoria și greu cu matematica
.”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman a vorbit despre noua relației a lui Marius Elisei

Oana Roman a vorbit despre noua relației a fostului său soț
Marius Elisei și actuala sa iubită [Sursa foto: Instagram]

În ceea ce privește noua relație pe care Marius Elisei o are, Oana Roman a afirmat faptul că și-a dorit ca acesta să-și găsească o altă parteneră pentru a scăpa definitiv de calvarul în care trăia.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Mă rugam la Dumnezeu să își găsească o altă femeie și să scap. Eu mă rugam să scap și știam că doar așa o să scap. El nu mai avea unde să meargă. Nu își mai dorea să stea cu părinții lui. Unde să se ducă altundeva? El trebuia să își caute pe altcineva și să se ducă acolo direct. Doar că această căutare cred că pentru el nu a fost ușoară.

(...) În momentul în care el m-a găsit pe mine eu aveam nevoie de o familie și a știut că eu aveam nevoie de o familie. A profitat de lucrul acesta și acum face la fel, după părerea mea, se repetă lucrurile. ”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman, sfaturi pentru femeile aflate în situații similare

Oana Roman, sfaturi pentru femei
Oana Roman [Sursa foto: Instagram]

Pornind de la experiența personală, Oana Roman a oferit o serie de sfaturi pentru femei astfel încât să nu se lase păcălite de aparențe.

Cred că totdeauna trebuie să te gândești dacă e prea frumos. Sincer, pe pământ ce-i prea frumos nu există. Nu-i real. Ce este prea frumos, prea repede și prea brusc, trebuie să îți pună un semn de întrebare. Dacă la prima întâlnire omul ăla îți povestește despre cea viață frumoasă o să aveți împreună, aia e o problemă. Orice om sănătos și normal, la prima întâlnire îți vorbește despre poate a doua întâlnire. Nu despre o viață împreună. Dacă de la prima întâlnire îți spune despre o viață împreună și la a doua întâlnire vrea să se mute cu tine, atunci ăla e un steag roșu. Este o avertizare pe care trebuie să o ai în minte înainte să cazi în plasă .”, a mai spus Oana Roman pentru sursa mai sus menționată.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Nineta Popa. „ Părinții mei aveau niște prieteni din Oltenia, care nu aveau copii, și au ajuns la o înțelegere să mă dea lor.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies