Ela Crăciun a fugit cu antrenorul de fitness la munte. A urcat-o 14 km pentru a arde 1400 de calorii!

Ela Crăciun a fugit cu antrenorul de fitness la munte. A urcat-o 14 km pentru a arde 1400 de calorii!
Ela Crăciun a fugit cu antrenorul de fitness la munte. A urcat-o 14 km pentru a arde 1400 de calorii!

Ela Crăciun a ţine de câteva săptămâni o dietă specială şi face sport alături de un instructor de fitness cu experienţă pentru a reveni în formă după o perioadă de sedentarism cauzată de problemele la coloana vertebrală.

Vedeta de televiziune a devenit atât de dependentă de mişcare încât şi-a luat antrenorul de fitness chiar şi în mini-vacanţa pe care a petrecut-o în Sinaia.

Ela a fugit de canicula din Bucureşti la Sinaia şi, alături de antrenorul Cornel Moca, a avut zilnic sesiuni de fitness şi streching în natură şi chiar a urcat pe munte 14 kilometri până la Stâna Regală.

Efortul a fost intens, dar a meritat.

Nu doar că a ars peste 1400 de calorii şi şi-a tonifiat fiecare muşchi al corpului, dar s-a bucurat şi de o privelişte de nedescris odată ce a ajuns la stâncile Franz Joseph, preferate chiar şi de către Carol I şi de Regina Maria, de unde a admirat, de la înălţime, Valea Prahovei în toată splendoarea.

„Cornel are grijă să nu ratez nicio şedinţă de sport pentru că vrem amândoi să avem rezultele dorite.

În weekend a fost liber, aşa că am mers împreună la munte. S-a asigurat că în fiecare zi avem cel puţin o oră şi jumătate de mişcare. În prima zi am făcut yoga şi streching pe gazonul de pe terasa hotelului, în mijlocul pădurii. A doua zi am făcut hiking pe munte. Am urcat până la Stâna Regală. Cinci ore dus-întors, 14 kilometri în total. Am ars peste 1400 de calorii, iar seara simţeam că îmi tremură toţi muşchii.
Efortul a meritat din plin pentru că am făcut mişcare în aer liber, am mers prin zone superbe, iar sus, la stâncile Franz Joseph, am admirat, de la înălţime, Valea Prahovei în toată splendoarea. A treia zi am avut functional training, tot pe gazonul de pe terasa hotelului. Am avut noroc de vreme superbă. Soare şi doar 24 e grade. Un deliciu, comparând cu canicula din Bucureşti”
, declară Ela Crăciun.

Ela s-a confruntat, la începutul acestui an, cu probleme de sănătate legate de coloana vertebrală. Medicii i-au recomandat şedinţe de kinetoterapie şi i-au interzis să stea mult timp în poziţia de şezut pentru a nu afecta şi mai mult poziţia vertebrelor.

Vedeta a stat în concediu medical două luni, iar, de atunci nu a mai putut face sport şi, mai mult, a început să consume şi multe dulciuri, la ore total nepotrivite, deobicei seara, înainte de culcare.

Rezultatul a fost cum nu se poate mai neplăcut: 10 kilograme în plus şi o dependenţă de dulciuri, pline de zahăr, consumate zilnic.

De o lună de zile, vedeta urmează un regim alimentar echilibrat şi face sport alături de antrenorul ei personal, iar rezultatele sunt deja vizibile.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce oja se poarta vara asta! Ela Craciun iti spune toate secretele!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies