Ela Craciun a inceput dieta Oshawa. Iata ce inseamna si ce va manca timp de 10 zile!

Ela Craciun a inceput dieta Oshawa. Iata ce inseamna si ce va manca timp de 10 zile!
Ela Craciun a inceput dieta Oshawa. Iata ce inseamna si ce va manca timp de 10 zile!

Ela Craciun a decis ca, timp de zece zile, sa incerce dieta Oshawa si sa se convinga daca rezultatele despre care a tot citit pe internet sunt adevarate.

Vedeta TV a renuntat la stilul alimentar de pana acum si, in special, la dulciuri, si a inceput sa consume doar cereale gatite in diverse moduri.

Scopul final este de a detoxifia organismul, sa slabeasca intre 3 si 6 kilograme si sa isi reechilibreze starea de spirit in dorinta de a se odihni mai bine.

Vedeta din blogsfera  romaneasca subliniaza ca totul este un experiment si ca vrea sa incerce aceasta dieta inainte de a o recomanda altora.

Regimul secret prin care Gabriela Cristea a slabit 7 kilograme intr-o luna! Toata lumea poate sa-l tina!

„Pe internet apar tot felul de diete si de solutii asa-zise miraculoase pentru a slabi sau de detoxifiere. Este bine sa consultati un nutritionist inainte de a va schimba stilul alimentar brusc. Eu mi-am luat curaj si am inceput aceasta dieta fara sa vorbesc cu un specialist, tocmai pentru a vedea care sunt rezultatele, bune sau rele.

Mi-am asumat riscul tocmai pentru a povesti apoi pe blogul meu in cel mai sincer mod posibil prin ce am trecut”, declara Ela Craciun.

Vedeta a detaliat principiile dietei Oshawa intr-o postare pe blogul ei.

“Ce asteptari am eu?
Sa scap de toxinele pe care le-am acumulat.
Sa imi schimb putin modul de viata in sensul ca mi-as dori sa ma pot odihni mai bine.


Sa imi imbunatatesc starea de spirit.
Sa scap de 3-4-5-6 kilograme 

Feli Donose a recunoscut ca si-a taiat stomacul! A slabit peste 30 de kilograme!

Una peste alta, dieta Oshawa este una destul de greu de tinut. In primul rand pentru ca trebuie sa te setezi mental pe acest tel, apoi faptul ca nu mai ai voie sa mananci nimic din tot ceea ce mancai pana acum.

Practic, pe durata celor 10 zile se consuma exclusiv cereale cu energie yang: orez, grau, mei, hrisca, fierte, macinate ori sub forma de turtite sau terci, preparate ca si mamaliga, in orice combinatie sau cantitate, singurul ingredient admis fiind sarea. Se bea doar apa plata sau apa de izvor.

Principiile dietei Oshawa:

Se bazeaza pe faptul ca trebuie sa mancam alimente care sunt intr-un echilibru perfect cu mediul inconjurator, fiind astfel evitate toate bolile.


Dieta Oshawa trebuie adaptata fiecarui sezon, numai in sezonul rece trebuind consumate alimente care se prepara la foc.
Se consuma exclusiv alimente naturale.

Este bine sa aiba urmatoarea compozitie: 70% pana la 90% din hrana sa fie reprezentata de cereale.

Sucul natural cu care Andreea Mantea a slabit 10 kilograme! Il poate face oricine acasa!

Cum actioneaza acest regim: curata organismul de impuritati, elibereaza traseele energetice din corp permitand curgerea energiei, creeza o limpezire si o claritate considerabila a mintii, imbunatateste digestia, regleaza secretiile hormonale, tenul devine curat si luminos

Pentru voi, cei de acasa, care va ganditi cat de greu/usor ne va fi, o sa postez zilnic pe Instagram Stories tot ce voi manca in fiecare zi. Veti afla acolo cum ma simt, ce pofte am, cata energie am si orice alte efecte pe care regimul Oshawa il are asupra organismului si al psihicului meu.

Iar in fiecare dimineata voi trece testul cantarului.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa imi scrieti, eu va astept cu mare drag, in fiecare zi pe blog, pe Facebook sau pe Instagram, a scris vedeta pe blogul ei”, www.elacraciun.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

De ce nu pot "grasutii" sa respecte curele de slabire

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies