Ela Crăciun face terapie cu bambus! Ce beneficii are acest masaj? "Combate celulita"

Ela Crăciun face terapie cu bambus! Ce beneficii are acest masaj?
Ela Crăciun face terapie cu bambus! Ce beneficii are acest masaj? "Combate celulita"

Ela Crăciun face terapie cu bambus! Acest masaj vine cu numeroase beneficii pentru corp, dar şi pentru psihic.

După ce a urmat un program de detoxifiere, ce a adus o mulțime de beneficii asupra stării sale de sănătate și a siluetei, Ela Crăciun completează efectele acestui regim cu ședințe săptămânale de masaj cu bambus. Este o procedură cunoscută a oferi multe efecte pozitive, pe care vedeta mărturisește că le simte pe propria-i piele.

Nu sunt o fire sportivă, nu îmi place să merg la sală, așa că, pentru mine, masajul cu bambus este terapia de care am nevoie să fiu relaxată și să îmi remodelez corpul.

Merg săptămânal la masaj, uneori alegem să fie energic, alteori lejer, în funcție de ce rezultat urmărim. Îmi pune toți mușchii în mișcare, combate celulita, reduce în circumferință talia, șoldurile sau coapsele, se face drenaj limfatic, întărește imunitatea și ne ajută să dormim mai bine, combătând insomnia. Masajul cu bambus are multe beneficii și este recomandat și femeilor însărcinate ”, explică Ela Crăciun.

Citeste si: Ela Crăciun panicată după ce a avut accident de mașină: „Mulțumesc lui Dumnezeu că nu aveam copilul cu mine!”

Ela Crăciun face terapie cu bambus! Previne apariția vergeturilor!

Masajul cu bambus este realizat de tehnicieni terapeuți și are o multitudine de efecte pozitive asupra siluetei și a sănătății:

• Remodelează silueta (se pot pierde chiar și două măsuri la haine după 12 ședințe)

• Combate celulita

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

• Tonifiază musculatura

• Elimină retenția de apă

• Atenuează durerile musculare

• Previne apariția vergeturilor

• Îmbunătățește starea psihică

• Combate insomniile și depresia

• Accelerează metabolismul celular

Citeste si: Ce alimente NU trebuie să consume gravidele? Sfaturile unui medic renumit!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies