Ela Crăciun, prima imagine cu bebeluşul şi primele cuvinte după naştere

Ela Crăciun, prima imagine cu bebeluşul şi primele cuvinte după naştere
Ela Crăciun, prima imagine cu bebeluşul şi primele cuvinte după naştere

Emoţii mari pentru Ela Crăciun! Ieri a adus pe lume un băieţel, cel de-al treilea copil al său. Micuţul a avut la naştere 2,760 kilograme şi 50 cm şi a primit din partea medicilor nota 10. Vedeta TV a apelat la naşterea naturală, la fel cum au venit pe lume şi primii săi copii, Alex şi Alesia.

 

Tocmai de aceea procesul de recuperare a fost mult mai rapid şi facil, Ela putând să îşi ţină imediat copilul la piept şi să aibă astfel prima conexiune cu acesta, atât de importantă după naştere.

 

Vedeta a fost vizitată în salonul maternităţii de cei doi copii ai săi, de părinţi, de sora ei, de socri şi prieteni apropiaţi, cu toţii având ocazia să îl cunoască pe micuţul abia sosit pe lume. Soţul i-a fost tot timpul alături şi a avut grijă să găsească în salonul maternităţii, lângă pat, un imens buchet cu 101 trandafiri roşii. Ela a fost, de altfel, copleşită de mii de mesaje de felicitare primite de la prieteni şi fanii săi de pe paginile de socializare.

 

Vedeta le-a transmis un mesaj inclusiv viitoarelor mămici din comunitatea sa online asigurându-le că naşterea naturală este cea mai bună opţiune pentru sănătatea copilului şi că nu este un proces înspăimântător. 

 

„Dragi mămici, să ştiţi că nu este atât de greu. Trebuie să fiţi pozitive, să vă încărcaţi cu energie bună şi să vă doriţi ca totul să fie bine.

Sper că v-am inspirat, că v-am arătat că nasterea naturală nu este atât de groaznică şi, da, contează foarte mult susţinerea medicilor şi a personalului, dar foarte mult faceţi şi voi. Vă doresc o naştere uşoară şi să vă fie bine”, a transmis vedeta într-o înregistrare video realizată pe patul de spital.

Sosirea pe lume a băieţelului său a avut loc la maternitatea Regina Maria şi fost un moment cu puternică încărcătură emoţională atât pentru prezentatoarea TV, cât şi pentru familia sa.

 

Ela Crăciun a ales şi de această dată să nască natural, fiind convinsă că această modalitate este cea mai benefică pentru sănătatea copilului. De altfel, în ultima lună de sarcină, vedeta a derulat pe blogul ei, www.elacraciun.ro, o campanie de informare a publicului despre beneficiile acestui tip de sarcină, întrebănd specialiştii şi aflând răspunsurile la întrebările femeilor din comunitatea ei online.

 

Ela Crăciun mai are doi copii, Alex, în vârstă de 12 ani, şi Alesia în vârstă de 7 ani. Aceştia sunt des prezenţi în fotografiile şi filmările pe care vedeta le realizează pentru blogul şi canalul său de YouTube. De altfel, Alesia are deja propriul vlog, postând pe internet filmări

 

Ela Crăciun este unul din cei mai de succes bloggeri din România, blogul său având lunar in jurul a 1 milion de vizualizări.

La fel, canalul său de YouTube a cunoscut una din cele mai rapide ascensiuni. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Iubeşti un bărbat SCORPION? 10 lucruri pe care trebuie să le ştii despre el

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies