Ela Crăciun te învaţă cum să faci felicitări de Crăciun fără bani mulţi, dar de impact

Ela Crăciun te învaţă cum să faci felicitări de Crăciun fără bani mulţi, dar de impact
Ela Crăciun te învaţă cum să faci felicitări de Crăciun fără bani mulţi, dar de impact

Se apropie Crăciunul, iar cele mai impresionante cadouri sunt, de cele mai multe ori, cele hand-made, realizate chiar de cel care le dăruieşte. Au astfel o încărcătură sentimentală puternică şi rămân în amintirea destinatarului mai mult timp decât orice obiect cumpărat din comerţ.

 

 

 

Ela Crăciun, vedetă TV şi cel mai de succes blogger de parenting din România, a prezentat pe blogul ei modalitatea de a crea felicitări de sărbători sau ornamente de Crăciun, în mod simplu, din hârtie.

Procedeul este foarte simplu şi poate fi realizat chiar alături de cei mici, creând astfel o distracţie de neuitat în familie.

 

 

 

Vedeta a prezentat modul de realizare al felicitărilor într-un filmuleţ postat şi pe canalul ei de YouTube.

 

 

 

Moş Crăciun:

 

Aveţi nevoie de:

 

Carton alb

 

Vopsea roşie şi crem

 

Biluţe de vată albe şi roşii

 

Ochişori

 

Creion

 

Cariocă neagră

 

Facem conturul de mânuţă pe cartonul alb, apoi decupam cu grijă. Pictăm capul moşului într-o culoare cât mai apropiata de cea a pielii, apoi desenăm căciuliţa moşului. Punem o bucăţică de vată pe post de păr şi două mai mici pentru barbă. Peste barba aşezăm o biluţă roşie, ca nasul moşului într-o zi geroasă şi punem una alba şi la căciuliţă. O lasăm la uscat şi mai târziu putem sa scriem pe ea mesajul pentru persoana careia vrem să o oferim.

 

 

 

Spiriduş

 

Carton alb

 

Vopsea verde, roz şi crem

 

Biluţe de vată albe şi roşii

 

Ochişori

 

Creion

 

Cariocă neagră

 

După ce am decupat mânuţa, colorăm cu o culoare apropiată de cea a pielii partea de jos şi degetul mare. Celelalte degetele le coloram cu verde şi punem o bucăţică de vată alba la baza lor şi 3 biluţele albe în vârf, pentru a face o căciuliţă. Lipim ochişorii şi o bilă roşie pe post de nas, desenăm gura şi îmbujorăm faţa spiriduşului cu puţin roz/roşu.

 

 

 

Ren:

 

Carton maro deschis şi alb

 

Vopsea: Roşu, verde, galben, alb şi albastru

 

Biluţle de vată albă

 

Ochişori

 

Creion

 

Cariocă neagră

 

Decupăm mai întâi forma de mânuţă, apoi 4 beculeţe pe care le coloram aşa cum ne place. Le lipim pe degeţele şi apoi desenam cu negru un fir care să le unească. Punem ochişorii şi o bila de vata roşie pentru a ilustra celebrul nas de Rudolf şi apoi o lasăm să se usuce.

 

 

 

Ela Crăciun este unul din cei mai de succes bloggeri din România, blogul său având lunar in jurul a 1 milion de vizualizări. La fel, canalul său de YouTube a cunoscut una din cele mai rapide ascensiuni.  

 

Video



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscop Mariana Cojocaru până la finalul anului 2018. Zodiile care îşi schimbă destinul! Viaţa lor va porni pe un alt curs

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies