Ela Crăciun explică, într-un clip postat pe blogul ei, cum se pregătesc aceste ouă-norişor şi de ce au puţine calorii.
„Ouăle-norişor au devenit din ce în ce mai populare în ultimul timp. Sunt foarte uşor de făcut şi, vă mai vând un pont, nu îngraşă!
Secretul este ca albuşul să îţi iasă atât de pufos încât să semene cu un norişor.
Separăm albuşul de gălbenuş. Batem albuşurile cât mai bine pentru a deveni o spumă fină. Puteţi fi creativi şi să adăugaţi ierburi aromatice, şi nu brânză sau bacon, pentru a rămâne la maximum 150 de calorii.
Puneţi spuma la cuptor pe o tavă cu hârtie de copt şi lăsaţi 6-8 minute. Scoateţi albuşurile şi adăugaţi gălbenuşurile în mijlocul fiecărei grămăjoare şi lăsăm încă 3 minute în cuptor”, spune Ela Crăciun.
În ultima perioadă cunoscuta vedetă-blogger, supranumită şi SuperMom, a explicat mai multe reţete culinare interesante, printre care şi paste dulci, îngheţată de casă fără zahăr, ciocolată de casă sau pateu din legume si crema de mascarpone si ricotta.