„Ele au încredere în Alina, că tatăl lor e pe mâini bune! Le e și greu să ajungă la el” Cum se înțelege Gabriel Cotabiță cu fiicele lui, la opt ani după ce a trecut printr-o perioadă dificilă

„Ele au încredere în Alina, că tatăl lor e pe mâini bune! Le e și greu să ajungă la el” Cum se înțelege Gabriel Cotabiță cu fiicele lui, la opt ani după ce a trecut printr-o perioadă dificilă
„Ele au încredere în Alina, că tatăl lor e pe mâini bune! Le e și greu să ajungă la el” Cum se înțelege Gabriel Cotabiță cu fiicele lui, la opt ani după ce a trecut printr-o perioadă dificilă

După aproape un deceniu de la aproape fatalul său infarct, Gabriel Cotabiță se pare că se confruntă cu o mare nemulțumire în viața sa. Apropiații artistului au dezvăluit informații uluitoare despre ceea ce se întâmplă în viața lui.

Gabriel Cotabiță, celebrul artist care a trecut printr-un infarct cu opt ani în urmă, s-a recuperat miraculos și și-a găsit fericirea din nou în viață. La doar un an după incidentul tragic, el s-a căsătorit cu Alina, partenera sa, care este cu 27 de ani mai tânără decât el. Cuplul a reușit să rămână împreună în ciuda criticilor și zvonurilor care i-au însoțit în trecut.

Citește și: Cine este Gabriel Cotabiță. „O să cânt până nu mai respir!”

Cum se înțelege Gabriel Cotabiță cu fiicele lui, la opt ani după ce a trecut printr-o perioadă dificilă

Gabriel Cotabiță se confruntă acum cu o problemă grea în relația sa cu fiicele sale, potrivit apropiaților săi. Se pare că legătura dintre el și fiicele sale s-a răcit, mai ales după ce s-a mutat într-o locuință situată la marginea Capitalei și ele nu l-ar mai fi vizitat.

Același cerc de persoane susține că soția artistului, Alina, este foarte atentă cu el și că ea este singura care îl îngrijește în prezent.

„Gabi se plânge că fetele nu-l mai vizitează. Ele au încredere în Alina, că tatăl lor e pe mâini bune. Le e și greu să ajungă la el, pentru că nu mai locuiește în centru.  Vorbesc însă la telefon, unde se interesează mereu de starea sa de sănătate.

Acum greul cade numai pe soția lui. Ea e cea care are grijă de Gabi, chiar dacă merge și la muncă. Este o femeie extraordinară”, a declarat un apropiat de-al artistului, pentru Cancan.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce a declarat Gabriel Cotabiță despre relația dintre el și tânăra lui soție

La finalul anului precedent, Gabriel Cotabiță a vorbit despre conexiunea specială pe care o are cu soția sa, Alina, care are cu 27 de ani mai puțin decât el. Artistul a evidențiat faptul că îi oferă partenerei sale libertatea de a-și urma propriile dorințe și că baza relației lor constă în respect reciproc și camaraderie.

,,Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere.

E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa. Într-o relație sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi”, spunea Gabriel Cotabiță, potrivit Ciao.ro.

Citește și: Gabriel Cotabita s-a prabusit la TV, in direct! Prezentatorii au intrat in panica



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Tratament neconvențional pentru Mihai Constantinescu! Medicii vor să-l vindece cu ajutorul propriilor melodii! Legătura cu cazul Cotabiță!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies