Ele sunt cele mai norocoase zodii! În următoarele luni vor avea parte de bani și de iubire!

Cele mai norocoase zodii sunt Săgetător, Taur și Vărsător
Cele mai norocoase zodii sunt Săgetător, Taur și Vărsător

Chiar dacă Mercur tocmai a intrat în Retrograd, acest lucru pare să nu fie o problemă pentru nativii tuturor zodiilor. Datorită astrelor, există trei zodii care vor avea mare noroc în anul 2020, mai ales la bani și în dragoste.

La fel ca în fiecare an, există nativi care vor avea parte numai de evenimente nefericite și nativi care vor simți că a dat norocul peste ei. Ei bine, astrele s-au aliniat favorabil, când vine vorba despre zodiile Săgetător, Taur și Vărsător!

Citeste si: Trei zodii se vor îmbogăți în 2020! Berbecii vor avea cea mai bună perioadă din viața lor

Cele mai norocoase zodii. În anul 2020 vor obține tot ce și-au propus!

Cele mai norocoase zodii sunt Săgetător, Taur și Vărsător
Cele mai norocoase zodii sunt Săgetător, Taur și Vărsător

Săgetătorii sunt mereu pozitivi și au încredere foarte mare în propriile forțe, motiv pentru care este foarte greu pentru acești nativi să nu își atingă scopurile și idealurile. Faptul că sunt cea mai norocoasă zodie, nu este la întâmplare! Sunt mereu bucuroși de lucrurile noi și deschizi către situații ieșite din zona lor de confort, astfel reușind să aibă parte de șanse și oportunități noi, pe care le acceptă, de fiecare dată, cu brațele deschise.

Sunt imprevizibili și foarte maleabili, așa că această deschidere către nou nu îi sperie, ci, din contră- îi motivează! Sunt foarte idealiști și mereu vor mai mutl decât ceea ce au deja, iar anul acesta este o perioadă propice pentru a-și atinge țelurile și obiectivele, dacă se vor folosi de norocul pe care îl au, combinat cu puțină muncă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Horoscop. Zodiile care sunt în stare să ucidă atunci când sunt înşelate

Cele mai norocoase zodii sunt Săgetător, Taur și Vărsător
Cele mai norocoase zodii sunt Săgetător, Taur și Vărsător

Nativii Taur sunt materialiști, însă această caracteristică, nu are deloc valență negativă în ceea ce-i privește. Au nevoie de siguranță financiară, motiv pentru care mereu sunt în căutare de oportunități noi și muncesc cu trudă pentru a-și asigura nevoile. Deși sunt firi care preferă confortul, sunt genul de persoane capabile de orice și faptul că preferă să își construiască norocul, îi ajută să „scoată bani din piatră seacă”.

Cu toate acestea, nu se vor abate prea mult de la lucrurile pe care le cunosc deja pentru a-și asigura bunăstarea materială, dar sunt inovativi și inventivi și găsesc modalități și rezolvări rapide, pentru a se securiza financiar. Dragostea va veni din plin în acest an, pentru că au suferit destul și este momentul ca soarele să strălucească și pe strada lor.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cele mai norocoase zodii sunt Săgetător, Taur și Vărsător
Cele mai norocoase zodii sunt Săgetător, Taur și Vărsător

Vărsătorii sunt nativi guvernați de o inteligență naturală exacerbată, fapt ce îi determină să posede cele mai sclipitoare minți din tot zodiacul. Aceștia au o imaginație bogată, iar scopul lor principal este acela de a progresa câte puțin, în fiecare zi. Sunt atrași parcă de o forță nevăzută către succes, iar dacă își doresc ceva, vor face tot ce le stă în putință pentru a avea parte de acel lucru.

Asemenea Săgetătorilor, se orientează foarte rapid către noile oportunități care li se ivesc în cale și, mai mult decât atât, profită din plin de acestea. Se plictisesc repede, astfel fiind deschiși către noutatea de care au mare nevoie pentru a excela în plan financiar.

Citeste si: Zodiile care au parte de puteri speciale. Ele sunt considerate Femeile lui Dumnezeu!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Trei zodii se vor îmbogăți în 2020! Berbecii vor avea cea mai bună perioadă din viața lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies