Eleganța în haine de iarnă. 9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece

Eleganța în haine de iarnă. 9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece
9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece

Bineînțeles că și în sezonul rece putem arăta extrem de elegante. Însă știați care sunt sfaturile de care ar trebui să țineți cont?

Aflați din rândurile următoare, care sunt sfaturile de care ar trebui să țineți cont atunci când vă doriți să arătați elegant și rafinate în sezonul rece. 

 

9. Palton elegant 

Pe locul 9 se află paltonul elegant. Aici rămâne la stricta alegere dacă doriți să investiți mai mult în prețul unui astfel de palton sau nu, însă cu toate acestea cu siguranță vă doriți să arătați cum chiar dacă acesta nu este scump, așadar vă veți alege paltonul astfel încât să iasă în evidență, să se potrivească formei corpului pe care o

aveți, iar pentru anumit detaliu sau nu să atragă atenția într-un mod pozitiv. De asemenea, trebuie să fim atente și la materialul din care este făcut paltonul, acesta fiind de înaltă calitate sau cel puțin să pară că este de înaltă calitate, iar atunci când vine vorba despre o culoare, cu siguranță ar trebui să aveți un palton negru în garderobă, pentru că se poate purta atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, dar și una deschisă la culoare, fie ea albă, crem sau gri, sau chiar și roz, în funcție de preferințe, palton care se poate
purta mai mult pe timp de zi, la orice ocazie participați. Astfel, cea mai bună modalitate prin intermediul căreia puteți să vă păstrați eleganța și rafinamentul, este prin a purta deseori piese vestimentare monocrome. Întreaga ținută va arăta astfel foarte unită și cât mai unitară, dar și la modă. 

Citește și: Rafinamentul în îmbrăcăminte. Cele 9 paltoane elegante ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta

haine de iarna
9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece[Sursa foto: freepik]

Citește și: Secretele fashion. Ghidul culorilor pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament în garderoba ta

8. Cizme de călărie 

Pe locul 8 se află cizmele de călărie. Acestea sunt din ce în ce mai preferate în sezonul rece, arătând totodată și foarte scumpe, deși poate că nu întotdeauna sunt, însă totodată, alături de o pereche de șosete groase, cizmele de călărie îți vor ține cu adevărat cald, astfel încât să nu ai nicio problema dacă le porți într-un

sezon rece, iar totodată să te simți și confortabil, dar să arăți și în tendințe, așa cum îți dorești. Atunci când vine vorba despre nuanță, acestea sunt perfecte dacă le veți alege pe negru, dar totodată puteți alege și o culoare mai deschisă, în funcție de preferințe. 

haine de iarna 2023
9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

7. Rochie lungă tricotată

Pe locul 7 se află rochia lungă tricotată. Bineînțeles că și pe timp de iarnă pot exista nenumărate ocazii în care trebuie să participăm la o petrecere sau la un eveniment, și ne dorim să purtăm o rochie. Automat nu vom putea alege o rochie scurtă, la care să adăugăm o pereche de tocuri, fiind extrem de frig afară, dar totodată fiind și total nepotrivit să ne îmbrăcăm astfel, motiv pentru care ar trebui să alegem o rochie lungă și dintr-un material cât mai gros, de preferat tricotat.

În ciuda faptului că acest tip de rochie poate să fie considerat uneori plictisitor și fără niciun pic de stil, dacă sunt accesorizate așa cum trebuie, veți adăuga la ele o pereche de tocuri foarte drăguțe care să meargă extrem de bine, cu siguranță veți adăuga un plus de valoare întregii ținute, pe care o veți purta cu încredere și multă eleganță. 

haine de iarna dama
9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece[Sursa foto: freepik]

6. Cizme peste genunchi 

Pe locul 6 se află cizmele peste genunchi. Bineînțeles că și acestea trebuie să se afle neapărat în garderoba noastră pentru sezonul rece, pentru că le puteți purta indiferent de timpul zilei, fie el zi sau noapte, dar și de ocazia la care alegeți să participați, fiind extrem de un trend, dar de asemenea oferindu-vă și eleganță de care aveți nevoie, care vă va face totodată să vă simțiți și confortabile, dar și stilate. Dacă veți alege să adăugați o haină lungă la această pereche de cizme peste genunchi, fie că acestea vor avea toc sau nu, se va potrivii extrem de bine și vă va face să aveți un boost de încredere în sine. 

iarna 2023
9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece[Sursa foto: freepik]

5. Pulover cu guler 

Pe locul 5 se află puloverul cu guler. Acesta este unul dintre piesele de bază și extrem de importante pe timp de iarnă, fiind extrem de călduroase și totodată elegante și stilate, iar de asemenea nu va trebui să cheltuiești și foarte mulți bani pe acestea, fiind extrem de des întâlnite în majoritatea magazinelor. Un alt plus adus acestui articol vestimentar sunt niște faptul că ține foarte bine de cald, meritând astfel investiția, dar și dat fiind faptul că se așază foarte bine pe corp, punându-vă în evidență forma corpului indiferent de ocazie la care participați, dar și de momentul zilei, păstrând totodată un look casual, dar și office, extrem de elegant. De asemenea, atunci când vine vorba despre culori, nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră un pulover negru, alb, gri, crem, și de ce nu chiar și unul roz, pudrat sau pal. Acestea se pot purta chiar și pe timp de zi dar și pe timp de seară, alături de o fustă drăguță, tricotată, arătând totodată un look extrem de sofisticat și elegant. 

ce se poarta in iarna 2023
9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece[Sursa foto: freepik]

4. Pălărie 

Pe locul 4 se află pălăria. De fiecare dată când este mai frig afară, puteți adăuga ținutei o pălărie, care bineînțeles să se potrivească cu restul ținutei, dat fiind faptul că și capul nostru va avea nevoie de căldură, și va arăta mult mai bine în momentul în care va fi acoperit, pe timp de iarnă în special, căldura fiind păstrată totodată în interiorul corpului, folosind astfel pălăria în beneficiul nostru. Astfel, se recomandă să investiți într-o pălărie foarte drăguță, dintr-un material destul de potrivit, astfel încât să vă dedice întregul aspect extrem de bine și cu ușurință, având o ținută extrem de plină de farmec și elegantă. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece[Sursa foto: freepik]

3. Eșarfe 

Pe locul 3 se află eșarfele. Exact ca în cazul pălăriilor, exact același aspect este valabil și în cazul eșarfelor, pe care le puteți lega în jurul gâtului pentru a menține căldura în corp, dar de asemenea le puteți lega și în jurul capului sau într-un alt mod cât mai creativ cu putință, astfel încât eșarfa să adauge un plus de culoare întregii ținute, dar să vă ofere și căldura de care aveți nevoie în sezonul rece. 

9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece[Sursa foto: freepik]

2. Costum 

Pe locul 2 se află costumul. În special în sezonul rece, un costum va veni la îndemâna oricui, dat fiind faptul că va oferi eleganța de care avem nevoie dar nu va păstra și în zona de casual sau chiar și office, în unele momente, și se poate purta și pe timp de zi, dar și pe timp de seară, dar de asemenea doar și sacoul poate să fie adăugat la o rochie tricotată, astfel încât să ne concentrăm cât mai mult pe eleganța oferită de acesta, dar și de căldura pe care ne-o poate adăuga ținutei. Costumul vă oferi întotdeauna căldura de care avem nevoie, iar de asemenea sacoul poate să fie adăugați și la o salopetă, la o pereche de pantaloni office, sau la alte articole vestimentare astfel încât să formeze o ținută cât mai concentrată pe un look desăvârșit, dar totodată și rafinat. 

9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece[Sursa foto: freepik]

1. Dresuri 

Pe locul unu se află dresurile. Bineînțeles că acestea sunt foarte importante în special pe timp de iarnă, pentru a nu ieși afară în picioarele goale și a ne fi extrem de frig, momentele în care trebuie să participăm la un eveniment și ne dorim să luăm o fustă sau o rochie care să ne păstreze totuși eleganța, moment în care adăugăm cu succes o pereche de dresuri la ținută. Este cunoscut deja faptul că femeile sofisticate de înaltă clasă obișnuiesc să nu poarte dresuri, este necesar ca acestea să fie purtate deseori, dat fiind faptul că trebuie să ne asigurăm și de căldura corpului nostru, că va rămâne intactă sau măcar o vom proteja cât mai mult cu putință, se face prin îmbinarea perfecta cu pielea ta. Trebuie întotdeauna sa alegem dresuri care sa se potriveasca cu culoarea pielii, in niciun caz prea albe sau prea întunecate, fiind vorba despre culoarea nude. De menționat este si faptul ca, toamna, iarna, conform etichetei, porți mereu pantofi închiși.  

9 sfaturi pentru a arăta eleganta și rafinamentul în sezonul rece[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Secretele fashion. Ghidul culorilor pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament în garderoba ta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies