Elegantă și încrezătoare. Trucuri de stil pentru a purta cu mândrie silueta cu șolduri mari!

Elegantă și încrezătoare. Trucuri de stil pentru a purta cu mândrie silueta cu șolduri mari!
Elegantă și încrezătoare. Trucuri de stil pentru a purta cu mândrie silueta cu șolduri mari!

Află din rândurile următoare cum ar trebui să se îmbrace femeile care au șolduri mari.

Forma fizică a fiecăruia dintre noi se datorează în mare parte construcției noastre genetice, iar de aceea, indiferent de cât de mult lucrăm noi unele părți ale corpului, dacă ne-am născut cu șolduri mari, cu glezne groase sau cu sânii mai mari decât ne-am dori, este foarte greu să facem aceste modificări. Cu toate acestea, este foarte importantă să ne acceptăm așa cum suntem, să dăm dovadă de încredere în propria persoană și să nu uităm că ceea ce nouă ni s-ar părea că nu arată bine, alte persoane găsesc acest lucru atrăgător.

De asemenea, hainele sunt principalul nostru atu, iar de aceea trebuie alese cu grijă astfel încât să poată fi folosite în favoarea noastră.

Atunci când vine vorba de persoanele cu șolduri mari ne referim la o siluetă tip pară, unde partea de jos este mai proeminentă decât partea de sus. Ei bine, există câteva trucuri care te vor ajuta să alegi hainele potrivite astfel încât să subliniezi formele pe care vrei să le evidențiezi și să le maschezi pe cele pe care vrei să le ascunzi.

 

1. Evitați blugii deschiși la culoare

Citește și: Cum te îmbraci de ziua ta în funcție de vârstă. O călătorie a stilului de ziua ta, de la tinerețe la maturitate!

Elegantă și încrezătoare. Trucuri de stil pentru a purta cu mândrie silueta cu șolduri mari!

Atunci când ne alegem perechea de blugi este foarte important ca aceasta să fie mai închisă decât partea de sus.

Astfel, nu este obligatoriu să purtăm mereu doar blugi negrii, dar atunci când optăm pentru o pereche de blugi albi și un top negru, ei bine, acest contrast cu siguranță că va face în așa fel încât atenția să fie asupra părții de sus.

De aceea, dacă optăm pentru o pereche de blugi mai închiși decât partea de sus, acest lucru va face ca partea de sus să pară mult mai proeminentă și va echilibra balanța.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai mult decât atât, în cazul persoanelor cu șolduri mari blugii nu trebuie să pară uzați și să aibă acele cute în zona șoldurilor. Acest efect vizual va evidenția acea zonă, iar în cazul în care nu ne dorim acest lucru, ar fi de evitat.

2. Evitați topurile și jachetele până la șold

Elegantă și încrezătoare. Trucuri de stil pentru a purta cu mândrie silueta cu șolduri mari!

Atunci când alegem topurile și jachetele trebuie să ținem cont de proporțiile noastre și de zona pe care vrem să o accentuăm sau să o maschez. În acest caz, topurile și jachetele până la șold nu vor face decât să evidențieze acea zonă. În schimb, putem să optăm pentru jachete care să fie deasupra șoldurilor sau care se termină sub zona respectivă.

Mai mult decât atât, persoanele cu șoldurile mari pot opta foarte bine pentru bluze de genul „crop top”, care se termină foarte sus sau pot să le bage în pantaloni dacă sunt prea mari, marcând astfel talia, nu șoldurile.

3. Evitați pantalonii cu imprimeuri

Elegantă și încrezătoare. Trucuri de stil pentru a purta cu mândrie silueta cu șolduri mari!

Pantalonii sau fustele cu imprimeuri îndrăznețe sau culori strălucitoare vor atrage mai mult atenția asupra jumătății tale inferioare, iar acest lucru ar putea fi destul de neplăcut pentru persoanele care își doresc să mascheze șoldurile.

În acest caz, este important să eviți pantalonii cu imprimeuri și să optezi pentru pantaloni simpli. De asemenea, dacă îți plac imprimeurile, atunci poți să alegi piese vestimentare din partea de sus cu imprimeu, pentru a crea un echilibru vizual.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Evitați fustele și pantalonii cu talie joasă

Citește și: Top 10 piese vestimentare pe care nu trebuie să le îmbrace femeile care vor să fie elegante. Decizii vestimentare care pot ruina eleganța!

Elegantă și încrezătoare. Trucuri de stil pentru a purta cu mândrie silueta cu șolduri mari!

Poate cel mai important lucru de care femeile cu șolduri mari, care își doresc să le mascheze, trebuie să țină cont este să evite fustele și pantalonii cu talie joasă. Acestea nu fac decât să atragă și mai mult atenția în partea de jos și va exagera lățimea șoldurilor.

În schimb, poți opta pentru pantaloni cu talie înaltă și mijlocie, care se potrivesc foarte bine pentru o astfel de siluetă. Mai mult decât atât, fustele și pantalonii strâmți fac exact același lucru ca cele cu talia joasă. De aceea, skinny jeans sau fustele creion trebuie cu siguranță evitate.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cu ce culori se asortează animal print. Combinații pentru a accentua și a adăuga profunzime acestei tendințe!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies