Elena Băsescu face dezvăluiri din familie. „Tatăl meu nu s-a băgat niciodată”

Elena Băsescu face dezvăluiri din familie. „Tatăl meu nu s-a băgat niciodată”
Elena Băsescu face dezvăluiri din familie. „Tatăl meu nu s-a băgat niciodată”

Elena Băsescu, fata cea mică a fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, a făcut dezvăluiri despre familia sa, despre copii, dar şi despre tatăl său.

„Mi-am dorit foarte mult să am mai mulţi copii, sunt fascinată de copiii mei. Sunt o mamă care are grijă în permanenţă de ei, eu îi duc la şcoală, eu mă ocup de alimentaţia şi de educaţia lor. Am şi un ajutor în părinţii mei, în părinţii lui Cătălin, dar şi în părinţii lui Bogdan (n.r. fostul soţ), cărora vreau să le mulţumesc pentru tot sprijinul”, a spus ea.

În data de 14 octombrie anul acesta, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia. Anastasia este al treilea copil al Elenei Băsescu şi primul pe care îl are cu Cătălin Tomată.

Mezina fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, mai are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia şi Traian.

Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie.

sursa: libertatea.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum poti avea grija de frumusetea trandifirilor criogenati?

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Yamato Zaharia si Ana Maria Otvos primiti in urale de sute de sustinatori! Duminica aceasta, de la 19:45, marea finala a celui de-al doilea sezon “Exatlon”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies