Elena Băsescu, imagini incendiare la plajă! Cum arată în costum de baie, la 40 de ani

Elena Băsescu si copiii
Elena Băsescu si copiii

Cum arată Elena Băsescu în costum de baie, la 40 de ani. Vedeta a făcut senzație weekendul trecut la mare, alături de copiii săi.

Elena Băsescu trăiește din plin viața de femeie singură. După despărțirea de partenerul său, fiica lui Traian Băsescu a făcut senzație la plajă, alături de copiii săi.

Vedeta nu a plecat singură la mare, ci alături de cei trei copii și de bona filipineză. Mezina lui Traian Băsescu și-a dorit să obțină un bronz de vis, așa că s-a așezat confortabil pe șezlong și a stat ore întregi la soare.

La 40 de ani, Elena Băsescu arată fabulos după cele trei nașteri, iar orele intense petrecute la sală și-au spus cuvântul.

Citeste si: Elena Băsescu și fostul iubit au ajuns în fața judecătorilor

De vremea frumoasă s-au bucurat și cei trei copii ai vedetei, Sofia Anais (6 ani și nouă luni), Traian Junior (5 ani și trei luni) și Anastasia (1 an și 11 luni).

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Elena Băsescu si copiii
Elena Băsescu si copiii

foto: Blitz.

Seara, Elena Băsescu a mers în club alături de prietenele sale și și-a expus bronzul dobândit în timpul zilei.

 

Elena Băsescu și fostul iubit au ajuns în fața judecătorilor

Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit, iar acum se luptă pentru custodia fetiței lor.

Citeste si: Familia Elenei Băsescu s-a mărit! Fotografia emoționantă postată de EBA în urmă cu puțin timp: „Elena a adus pe lume al patrulea copil?”

După separarea din toamna anului trecut, Cătălin Tomată s-a mutat din casa pe care o împărțea cu Eba, iar ea a rămas acolo alături de fiica lor, Anastasia.

Situația dintre cei doi se liniștise, însă Tomată a surprins-o pe fiica lui Traian Băsescu prin faptul că vrea custodia fetiței lor. ”A cerut anumite lucruri, în mai multe rânduri. Elena nu a fost de acord și la mijloc a picat fetița”, a dezvăluit un apropiat de-al celor doi.

Astfel, Cătălin Tomată ar avea deja angajați care l-au ajutat cu pregătirea documentelor necesare și cu realizarea unui plan pentru a obține custodia.

Se spune că acesta a decis să acționeze în instanță, pentru că a fost refuzat ori de câte ori a cerut ceva, iar dacă pe cale amiabilă nu a funcționat, a decis să acționeze conform legii.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Îndrăgostite de ie! Cum au accesorizat vedetele noastre cămașa tradițională românească

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies