Elena Basescu, mamica pentru a treia oara. Cine este tatal copilului

Elena Basescu, mamica pentru a treia oara. Cine este tatal copilului
Elena Basescu, mamica pentru a treia oara. Cine este tatal copilului

La doar câteva ore după ce au apărut primele zvonuri privind faptul că Elena Băsescu ar fi însărcinată cu iubitul ei, Cătălin Tomată, aceasta a rupt tăcerea.

 

În urmă cu puţin timp, ea a făcut public un mesaj atipic, însă mai în glumă, mai în serios, ea a recunoscut că va deveni mamă şi, maimult de atât, a spus că vor fi doi părinţi foarte buni pentru copilul lor. 

 

”Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată.  În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii.  

Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru.  Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu.”, a scris ea pe contul personal de socializare. 

Elena Băsescu a fost căsătorită timp de patru ani de zile cu Bogdan Ionescu, căruia i-a dăruit doi copii- o fetiţă pe nume Sofia şi un băieţel pe nume Traian. 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Exatlon 18 februarie. Giani a adresat cele mai dure cuvinte unei concurente! "Hai ca ea are ...in pantaloni!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Exatlon 18 februarie. Alina de la Razboinicii s-a prezentat mai sexy ca niciodata la proba. Sanii ei au furat toate privirile

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies