Elena de la Survivor a avut nevoie de intervenția medicilor! De ce are fața umflată Faimoasa

Elena Marin
Elena Marin a avut nevoie de intervenția medicilor

În consiliul de nominalizare, Elenei i s-a făcut rău, iar medicii au intervenit de urgență. Ce se întâmplă cu ea.

Clipe de panică în Consiliul de nominalizare de sâmbătă seara! După ce Faimoșii au dezvăluit că Elena se preface și că în tabără are un comportament diferit față de ceea ce vede publicul, Faimoasa a avut parte de un moment extre de dificil.

În urma schimbului dur de replici, Elena Marin a anunțat că are nevoie de intervenția medicilor. Ea l-a anunțat pe Daniel Pavel că îi curge sânge din nas și l-a rugat să anunțe medicii.

„Domnul Dan îmi curge sânge din nas, puteți anunța pe cineva, vă rog? Da, m-am șters la nas și după aia am văzut că am sânge”, a spus Elena Marin, în timp ce colegii ei au mers să vadă ce i se întâmplă.

„Am văzut-o că s-a întors și i-a apărut ceva la nas (…) Figuri de desene animate, ca la 13 ani”, a spus Zanni, ironic.

Daniel Pavel a anunțat că Elena nu va reveni în consiliu și că este consultată de către medic.

„Elena e consultata in acest moment de catre medic. Nu se va mai intoarce in consiliul de Nominalizare. Faimosii au nominalizat, noi ne continuam consiliul”, a anunțat Daniel Pavel.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Nu îi curgea niciun sânge din nas, avea puțin sânge pe deget. Nimic nu este sincer când e vorba despre ea”, a spus Zanni.

„M-am uitat la ea, se uita toată lumea, nu îi curgea niciun sânge din nas. Avea sânge pe deget că s-a zgărmănit", a mai mărturisit Zanni, șocat de reacția ei.

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 12 iunie 2021. Mama concurentului nominalizat este o celebră campioană

Cearta a pornit după ce Elena s-a supărat pentru că nu a reușit să aducă puncte.

Elena Marin
Elena Marin s-a simțit rău[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Niciodată când i s-a reproșat ceva Elenei nu a acceptat adevărul, niciodată nu a venit la echipă să zică uite, da, aveți dreptate. Ea se duce, fuge departe, toată lumea i-a zis, dramatizezi, te victimizezi, exagerezi (…) I-am spus în camp, Elena, îți zic ceva contructiv, am văzut la joc ceva, i-am spus-o, evident că a început din prima.
Deja îi știu toate textele. Când am văzut că începe teatrul din nou, am plecat. Mi-a spus că mint. Asta m-a lămurit și mai tare”, a spus Zanni.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, atacuri dure la adresa lui Albert la Survivor România! „Dă-i drumul acasă!”. Cum arată Războnicul, după ce s-a tuns

De ce are fața umflată Elena Marin de la Survivor România

Cătălin Moroșanu a dezvăluit de ce are fața umflată Elena Marin. Condițiile grele din tabără și-au spus cuvântul, iar dereglările hormonale au adus-o în această situație.

„Acum a rămas singură și sper să se împrietenească cu alte persoane.

Sper că Dumnezeu să o ajute să ajungă până în finală și să câștige concursul. O văd în finală, de căștigat nu știu, oamenii vor decide. Ai văzut cum arată acum?! Este umflată, femeia n-a mai avut menstruație de când a venit. Efectiv au dereglări hormonale. Mă trezeam lângă ea și avea față umflată. Și i-am zis să meargă la medic, dar nu avea ce să-i facă. Pentru femei e cruntă competiția.
Femeile sunt niște eroine că rezistă acolo, pentru bărbați e altceva și că igienă. M-a întrebat cineva dacă facem dus. Facem baie în apă sărata, fără săpun, fără nimic”, a spus Morosanu in emisiunea Teo Show.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies