Elena Gheorghe are silueta perfecta si a dezvaluit secretul! Regula pe care o respecta vedeta

Elena Gheorghe are silueta perfecta si a dezvaluit secretul! Regula pe care o respecta vedeta
Elena Gheorghe are silueta perfecta si a dezvaluit secretul! Regula pe care o respecta vedeta

A adus pe lume doi copii, dar Elena Gheorghe se mentine intr-o forma fizica de invidiat, ce ar face invidioasa orice femeie. Acum, insa, ea a vorbit despre regimul strict pe care-l tine.

Celebra cantareata Elena Gheorghe se mentine intr-o forma fizica de invidiat, insa in spatele acesteia se mentine un regim strict.

 

”Principiul este sa ai mese la ore fixe.

Dar la ore fixe! Nu ca ai zis ora 13:00 si te prinde 13:30. Nu, ai zis ora 13:00, la maxim 13:10 trebuie sa mananci. Stiu, e groaznic de greu. Daca nu poti manca masa de la ora 13:00, o iei pe cea de la 16:00. Orele de masa sunt: 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, iar ultima la 19:00. E un regim destul de strict, dar iti permite sa mananci cam ce vrei si poti combina”, a explicat Elena Gheorghe.

 

”Persoana care mi-a vandut acest pont, mi-a spus ca ea, o data sau de doua ori pe saptamana, isi face o masa doar cu dulciuri. Daca la ora 16:00 vrea sa manance numai dulciuri, mananca numai dulciuri. Chiar e super! Mananci ce vrei si te mentii sau slabesti. Bineinteles, nu mananci in cantitati industriale”, a mai spus artista, potrivit Lyla. 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ti-o mai amintesti pe "pufoasa" Celina din Rebelde? A slabit spectaculos si pozeaza foarte sexy

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies