Elena Gheorghe este însărcinată? Ce spune frumoasa artistă: "E o mare bucurie"

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite artiste din România

Elena Gheorghe are doi copii frumoşi, iar de curând s-a zvonit că ar fi, din nou, gravidă.

Elena este una dintre cele mai iubite artiste din România, cu o carieră solidă, construită cu multă muncă, dar şi cu o capacitate incredibilă de a se reinventa. Protagonista noastră a lansat numeroase hit-uri pop care au făcut istorie în peisajul muzical românesc, dar şi piese machedoneşti care au ajuns pe primele locuri în trending. Iar dacă vorbim despre viaţa de familie a solistei, cuvântul de ordine este "armonie".

Elena: "Primim cu braţele deschise orice ne este scris de Dumnezeu" 

Solista are o căsnicie fericită şi doi copii, o fetiţă în vârstă de cinci ani şi un băieţel de 10 ani care-i moşteneşte pasiunea pentru muzică şi cântă la pian. Ei bine, în ultima vreme, în mediul online au apărut zvonuri potrivit cărora îndrăgita cântăreaţă ar fi, din nou, însărcinată.

Aşa că am pus mâna pe telefon şi am întrebat-o pe Elena dacă barza îi va face o nouă vizită anul acesta.

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe are o mulţime de fani[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

" Nu, nu sunt însărcinată, dar un copil e o mare bucurie oricând vine în viaţa unui om, aşa încât primim cu braţele deschise orice ne este scris de Dumnezeu", a răspuns vedeta, în exclusivitate pentru kfetele.ro

Elena Gheorghe pregăteşte "Armâna mea" un spectacol de senzaţie

Tot un "copil" de care se ocupă cu mare atenţie şi dedicare este şi concertul "Armâna mea" pe care-l va susţine pe 24 mai, la Sala Palatului.

" Reacțiile pe care le-am primit la spectacolul trecut m-au copleşit şi m-au impresionat. Au fost atât de mulți oameni (prieteni, apropiați, fani) care mi-au scris cât de mult le-a plăcut și că vor să retrăiască toate emoțiile din acea seară.

Au fost persoane care nu au putut ajunge și mi-au spus că ar vrea tare mult să vadă spectacolul și au fost și cei care au urmărit concertul la TV și ar vrea să simtă și live toată vibrația acestui show. Așa ne-am gândit să facem din acest concert o tradiție. Mă bucur că muzica mea unește oameni și că o dată pe an, anul acesta pe 24 mai, români și aromâni petrec o seară în care cântă și dansează împreună", a declarat Elena Gheorghe.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies