Elena Gheorghe, graviduta sexy pe tocuri… la 8 luni: “Port tocuri, normal! O invat pe bebelinda sa mearga pe tocuri de mica ca sa fie feminina!”

Elena Gheorghe, graviduta sexy pe tocuri… la 8 luni: “Port tocuri, normal! O invat pe bebelinda sa mearga pe tocuri de mica ca sa fie feminina!”
Elena Gheorghe, graviduta sexy pe tocuri… la 8 luni: “Port tocuri, normal! O invat pe bebelinda sa mearga pe tocuri de mica ca sa fie feminina!”

Insarcina in luna a8-a cu cel de-al doilea copil al sau, de data aceasta o fetita, Elena Gheorghe se bucura din plin de perioada maternitatii.

Ce-i drept, in afara starilor de somnolenta accentuate, sarcina nu i-a creat probleme Elenei Gheorghe. In plus, nici silueta sa nu a suferit modificari foarte mari, artista ingrasandu-se doar patru kilograme in 8 luni!

 

 

Prezenta zilele trecute la petrecerea organizata de revista Unica, Elena Gheorghe a afisat o tinuta de zile mari.

Imbracata intr-o rochita alba, perfect mulata pe burta sa maricica, si incaltata cu sandale cu toc, Elena Gheorghe a facut baie de multime si a molipsit pe toata lumea cu veselia si starea sa buna. 

 

 

“Cu burtica e foarte bine, ne descurcam bine impreuna. Nasc peste o luna. Sarcina aceasta a aparut atunci cat a trebuit, in urma cu 8 luni.

Am anuntat-o noi mai tarziu. Pana la 6 luni, aproape spre 7, ne-am dorit sa fim linistiti, sa avem liniste si sa fie totul ok. Asa ca, daca tot nu se vedea sarcina am zis sa pastram secretul pentru noi ca, oricum, urma dupa aceea sa inceapa nebunia. Avem nasi, aveam de toate. Sa vina bebelinda sanatoasa ca in rest ne descurcam! Nu am o problema cu tocurile. Pot tocuri, normal! O invat pe bebelinda sa mearga pe tocuri de mica pentru ca asa trebuie, trebuie sa fie feminina!”, a
declarat Elena Gheorghe pentru kfetele.ro. 

 

 

Considerata una dintre gravidutele sexy din showbiz. Elena Gheorghe ne-a marturisit ca isi dorea foarte mult sa ii ofere fiului ei bucuria de a avea un fratior sau o surioara. 

 

“Noi suntem crescuti cu frati, atat eu si sotul meu, si simteam nevoia sa ii acorda lui Nicholas (n.r:

fiul artistei), sansa de a se bucura, de a imparti si a avea pe cineva aproape toata viata. In sarcina asta am fost mult mai relaxata decat in prima, pentru ca am stiut ce ma asteapta. Acum, stiind ce ma asteapta si dupa nastere sunt in continuare relaxata, desi, sa o iei de la capat nu e chiar usor. Ne va ajuta si Nicholas!”, spune artista. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce pofte inedite de graviduta are Elena Gheorghe! "Mananc avocado la doua noaptea"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies