Elena Gheorghe, în lacrimi pentru bunica ei! ”Sunt oameni care nu pleacă de lângă noi niciodată”! Declarații emoționante ale cântăreței despre bunica ei, căreia i-a dedicat ultimul clip

Elena Gheorghe, în lacrimi pentru bunica ei! ”Sunt oameni care nu pleacă de lângă noi niciodată”! Declarații emoționante ale cântăreței despre bunica ei, căreia i-a dedicat ultimul clip
Elena Gheorghe, în lacrimi pentru bunica ei! ”Sunt oameni care nu pleacă de lângă noi niciodată”! Declarații emoționante ale cântăreței despre bunica ei, căreia i-a dedicat ultimul clip

Elena Gheorghe i-a dedicate bunicii sale concertul de la Sala Palatului, dar și ultima ei piesă, care i-a adus lacrimi în ochi

Elena Gheorghe este o cântăreață care transmite emoție, pentru că, de fiecare data când urcă pe scenă, ea interpretează cu sufletul și, în special pentru oamenii dragi din viața ei.

De pildă, anul trecut, în primăvară, concertul Elenei Gheorghe de la Sala Palatului, difuzat de sărbători și pe postul national, a reușit sa trezească emoții printre telespectatori. Artista a dedicat în întregime spectacolul bunicii sale, care a plecat la cer în anul 2017.

Dada( așa cum își numesc aromânii bunica)  a crescut-o și a sfătuit-o pe artistă încă de mică să cânte muzica armânească și să ducă mai departe traditiile. Vis împlinit de nepoata ei, într-o zi de 23 mai (ziua naționala a aromânilor de pretutindeni) care, cu siguranța va deveni o tradiție pentru artistă în a cânta, în fiecare an, muzica cu ritmuri atât de mult iubite și de români pe acea dată. 

Citeste si: Mama Elenei Gheorghe, transformare uriaşă! A slăbit 10 kilograme, şi-a schimbat garderoba şi a atras toate privirile la o petrecere! Artista le-a eclipsat pe fiicele ei! FOTO EXCLUSIV!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Costin Gheorghe de la Exatlon intră în casa Puterea Dragostei? "E adevărat" Vezi ce spune sportivul despre Jador! EXCLUSIV!

Citeste si: În noul clip...Elena Gheorghe cântă alături de cumnata ei!

Elena Gheorghe a cântat cu chipul bunicii sale pe rochie

Mai mult, Elena a lansat pe youtube un moment extrem de emoționat din timpul concertului, acela în care, plângând, amintește de bunica sa, de cuvintele pe care i le-a spus de-a lungul timpului și de dorința ei de a o vedea pe o scena mare, în fața unui public, cântând în limba pe care a învățat-o de mică, chiar de la ea. 

“Ce vine din suflet, ajunge la suflet!”, asta îmi spunea Dada când eram mică. Pe măsură ce au trecut anii, mi-am dat seama că despre asta este de fapt viața, despre bucuria de a dărui. Acest album și acest concert îi sunt dedicat ei, celei care m-a crescut, celei care m-a învățat să vorbesc armânește, să iubesc muzica și tradițiile aromâne, celei care m-a iubit atât de mult…bunica mea.

Ea mi-a spus mereu că trebuie să lupt, să nu mă las, să arăt cine sunt și mă bazez pe propriile forțe. Dada și-a dorit să cânt despre rădăcinile mele și să duc tradițiile mai departe. Sunt fericită să îi pot împlini visul și știu cât de mult s-ar fi bucurat pentru mine.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sunt oameni care nu pleacă de lângă noi niciodată, pentru că îi păstrăm mereu în gânduri și amintiri. Cred ca fiecare dintre noi are un suflet pe care îl va simți mereu aproape, pe care îl va purta veșnic în inimă. Pentru ei toți, să aprindem în seara asta stelele! ”, a declarat Elena, care, la spectacol, a purtat o rochie cu chipul bunicii sale.

Elena Gheorghe, în lacrimi pentru bunica ei! ”E moționează și trezește sentimente”  

În clip, Elena Gheorghe apare în lacrimi pentru bunica ei și toate emoțiile sunt transpuse în melodia “Ma ti s adar”. ”Piesa este o baladă armenească, și nu este nevoie sa-i știi neaparat traducerea, pentru că linia melodică și ritmurile chitarei emoționează și trezește sentimente, amintiri frumoase în oricare dintre noi”, a spus îndrăgita vedetă, care se pregătește din nou pentru un super spectacol, în care cântecele de rezistență să aibă legătură cu viața ei frumoasă de familie.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Oana Zăvoranu, transformare șocantă! Uite cum arată blondă, cu părul scurt și cu breton!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies