Elena Gheorghe, insarcinata in 6 luni, s-a ingrasat doar un kilogram si jumatate! Care este secretul ei

Elena Gheorghe, insarcinata in 6 luni, s-a ingrasat doar un kilogram si jumatate! Care este secretul ei
Elena Gheorghe, insarcinata in 6 luni, s-a ingrasat doar un kilogram si jumatate! Care este secretul ei

Elena Gheorghe se poate declara o mamica norocoasa, vedeta s-a ingrasat doar un kilogram si jumatate, desi este insarcinata in aproape 7 luni.

Da, ati citit bine, cu toate ca pare greu de crezut si burtica abia se vede, Elena Gheorghe va aduce pe lume cel de-al doilea copil peste 2 luni. 

"Sunt insarcinata in 6 luni si jumatate, 27 de saptamani. Ma ajuta organismul, nu va gandti ca fac eforturi sa ascund sarcina. Mananc orice, azi am mancat o shaorma, dar nu a fost chiar cu "de toate", fara prajeli, mai multe legume", a declarat Elena Gheorghe la WOWbiz.

 

 

"Este vorba despre organism, tin foarte mult la ce mananc. Nu mananc dulciuri noaptea. Nu merg la sala, dar urc aproape 44 de etaje zilnic. Stau la etajul 11 si le tot urc si le cobor. Dansez in concerte", a mai spus Elena. 

"Nu am fost foarte hotarati, dar am zis ca daca nu-l facem acum nu o sa mai facem.

Am zis ca daca vrea Dumnezeu voi raman insarcinata. De sfantul Nicolae i-am facut lui Cornel cadou ecografia", a mai spus Elena Gheorghe.

Cornel, sotul Elenei, isi doreste o fetita: "Eu nu am preferinta, dar as vrea sa fie fetita. Nu are pofte, nu ma trimite noaptea dupa lucruri. Mergem impreuna daca vrea ceva".



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce carucior de fite are Madalina Ghenea pentru fetita ei! Proaspata mamica arata senzational la mai putin de o luna de cand a nascut!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies