Elena Gheorghe te invata sa te machiezi in cinci pasi. Asa poti obtine un make-up de invidiat ca al vedetei

Elena Gheorghe te invata sa te machiezi in cinci pasi. Asa poti obtine un make-up de invidiat ca al vedetei
Elena Gheorghe te invata sa te machiezi in cinci pasi. Asa poti obtine un make-up de invidiat ca al vedetei

Elena Gheorghe este un model pentru sute de mii de fete. Fanele o intreaba, in nestire, de unde-si cumpara hainele, cum isi intretine parul lucios si bogat, cine o coafeaza, cine o machiaza si muuulte alte intrebari, in special despre look-ul ei.

Ei bine, frumoasa vedeta vrea sa le satisfaca toate curiozitatile admiratoarelor legate de look-ul ei, tocmai de aceea si-a propus sa faca in fiecare saptamana cate un filmulet in care sa le arate doamnelor si domnisoarelor cum se machiaza, sa le dezvaluie trucul parului ei cand scurt, cand lung, sau se le prezinte scene amuzante din culisele concertelor si sedintelor foto care o au ca protagonista.

Prima filmare a artistei a avut loc la o sedinte foto unde indragita solista a purtat tinute inedite, unele casual, altele glam, iar a doua, pe care o puteti urmari si aici

este un tutorial de make-up in cinci pasi care cu siguranta va va fi de folos la un moment dat.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Elena Gheorghe, abdomen plat la 5 luni de la nastere! Afla de la ea cati centimetri are in talie! Video Exclusiv

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies