Elena Ionescu a nascut! Ce nume a ales fosta solista a Mandinga pentru baietelul ei

Elena Ionescu a nascut! Ce nume a ales fosta solista a Mandinga pentru baietelul ei
Elena Ionescu a nascut! Ce nume a ales fosta solista a Mandinga pentru baietelul ei

Elena Ionescu a nascut un baietel, pe nume Razvan. Fosta solista a trupei Mandinga a nascut prin cezariana.

„O să nasc prin cezariană, nu pot naşte natural pentru că am făcut o operaţie la ochi şi doctorul mi-a zis că nu îmi recomandă şi că este pe propria mea răspundere. Îţi dai seama că ai tot felul de temeri, pentru că este totuşi o operaţie. Ideea e că trebuie să îmi revin foarte repede, pentru că la o săptămână şi jumătate după ce nasc am spectacole.

Mă sperie cel mai tare lipsa somnului, pentru că un nou născut trebuie hrănit din 3 în 3 ore”, a declarat Elena Ionescu.

„Acum o oră (n.r. a născut), mai exact. Elena e ok, e la terapie intensivă. Am fost, am vorbit cu ea, a spus că vrea să plece acasă. Ăla mic e ok şi el. L-am văzut, ăşa, în treacă.

Prima oară m-am uitat, n-am ştiut dacă-i al meu, dacă nu-i al meu. Mă întrebau pe urmă câte kile are, ce înălţime. Mi-a zis doamna asistentă 2,900. N-am mai auzit nimic, am rămas acolo, a început să şi plângă. Urmează, acum, când se duce acasă.(...) Mă gândesc de nouă luni (n.r. la momentul ăsta).(...) Toată ziua va sta la terapie intensivă. Îl cheamă Răzvan şi ne gândim mai departe.
S-ar putea Răzvan Andrei, dar ne mai gândim”
, a declarat la TV Dragos Razvan Stanciu, sotul Elenei Ionescu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop Casandra pentru 6 - 12 august 2018. Balantele vor avea o saptamana perfecta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies