Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, a dezvăluit motivul pentru care nu are un iubit! „Suflu și în iaurt!”

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, a dezvăluit motivul pentru care nu are un iubit! „Suflu și în iaurt!”
Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, a dezvăluit motivul pentru care nu are un iubit! „Suflu și în iaurt!”

Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon al show-ului fenomen Survivor România, a dezvăluit motivul pentru care este încă singură.

Este binecunoscut faptul că Elena Ionescu a trecut printr-un divorț care a lăsat urme adânci în inima ei, la scurt timp după ce s-a căsătorit. Câștigătoarea Survivor România 2020 a dezvăluit, în cadrul unui interviu, motivul pentru care nu s-a implicat într-o nouă relație, dar și aspectul pe care nu l-ar putea ierta vreodată partenerului.

Elena Ionescu are un băiețel superb din căsnicia anterioară, pe care îl crește singură, întrucât mariajul cu tatăl copilului a eșuat la scurt timp după ce au spus „da”.

Bărbatul și-a refăcut viața după despărțirea de frumoasa cântăreață, însă vedeta a ales să-și mai acorde timp.

Citeste si: Elena Ionescu, declarații neașteptate despre Elena Marin! „Să-i dăm forță că e femeie!” EXCLUSIV

Ce nu ar ierta Elena Ionescu partenerului de viață

Elena Ionescu a mărturisit, în cadrul unui interviu, că în urma divorțului a devenit mult mai precaută, mai ales în ceea ce privește relațiile amoroase.

Cântăreața recunoaște că nu este un lucru tocmai bun, întrucât astfel, tinde să îndepărteze oamenii din viața ei, din frica de a nu mai trece printr-o altă dezamăgire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, a dezvăluit motivul pentru care nu are un iubit! „Suflu și în iaurt!”

„Încerc să-mi găsesc liniștea departe de ochii lumii acum. În momentul ăsta mi-e greu să mai trăiesc momentul de îndrăgosteală, dar acum gândesc mult mai rațional și mă deranjază rațiunea asta.

Pentru că, uneori, pui din start o etichetă unui om pe care poate nu o are. E rău să gândești prea mult unori, riști să rămâi singur”, a spus Elena Ionescu la Antena Stars.

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, a dezvăluit motivul pentru care nu are un iubit! „Suflu și în iaurt!”
Elena Ionescu și fostul soț[Sursa foto: Instagram]

Elena Ionescu spune că a trecut printr-o lecție dură de viață, în urma căreia a învățat cum să se ferească de oamenii falși care îi apar în cale.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! Sărutul care i-a dat de gol

Cântăreața a mai declarat că bărbatul pe care și l-ar dori alături ar trebui să fie sufletist, muncitor și mai presus de toate, acesta trebuie să-i fie alături în momentele dificile, așa cum este scris în Biblie, nu numai la bine, ci și la rău.

„Cred că dacă-ți găsești un om trebuie să fie ca tine, să fie muncitor ca tine. Îți dai seama din detaliile mici, eu de mult timp suflu și în iaurt, de aia sunt și singură, pentru că sunt atentă la detaliile mici care arată multe lucruri.

Îmi place psihologia oamenilor. Un om fals se vede atunci când ție îți este puțin greu și el fix atunci are puțină treabă. Adică când e frumos împărțim totul, dar când se ivește o problemă îl vezi că nu mai vine să te ajute, să stea lângă tine cu un sfat. Trebuie să fie un om care să te susțină moral, nu să stea lângă tine să aștepte să-ți treacă.
Acesta este unul dintre detaliile care pentru mine contează. Arată-i că ți-e puțin greu, chiar și când nu-ți e, să vezi dacă e acolo, să vezi cum pune problema. Toți trecem prin asta, de aceea devenim mai maturi, mai atenți”,
a mai adăugat artista.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cătălin Botezatu suferă din dragoste: "Traversez o perioadă destul de delicată"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies