Elena Ionescu, criticată dur de fani pentru un simplu gest! „Toată lumea o plângea...”

elena ionescu, gest, revoltător, survivor românia, finala
elena ionescu, gest, revoltător, survivor românia, finala

Elena Ionescu, marea câștigătoare Survivor România, a recurs la un gest revoltător la doar câteva zile după ce a obținut trofeul, iar fanii au criticat-o dur.

Elena Ionescu, marea câștigătoare Survivor România, a demonstrat unei țări întregi că este o luptătoare și, mai muld decât orice, o învingătoare! Deși fanii faimoasei soliste s-au bucurat de reușita sa, fiindu-i alături pe tot parcursul emisiunii, frumoasa brunetă nu a fost scutită de criticile care au apărut peste noapte, în mediul online.

Citeste si: Elena Ionescu, secretul sutienului roz de la Survivor România 2020. De ce a purtat marea câștigătoaare, timp de 4 luni, aceeași ținută? EXCLUSIV

La doar câteva zile după ce a câștigat Survivor România, o competiție extrem de dură, Elena Ionescu a recurs la un gest revoltător, care a împărțit internetul în două tabere și i-a scandalizat pe fanii solistei. O mică intervenție estetică la care Elena Ionescu a apelat i-a adus brunetei critici dure din partea persoanelor care pretindeau că sunt alături de ea în competiție.

elena ionescu, gest, revoltător, survivor românia, finala
elena ionescu, gest, revoltător, survivor românia, finala

Elena Ionescu, gest revoltător, criticat la maximum de „fani”

O așa-zisă fană a Elenei Ionescu a postat, peun grup de Facebook dedicat emisiunii Survivor România, o fotografie cu marea câștigătoare a trofeului, întinsă pe patul de spital al unei clinici de lux. Elena s-a lăsat pe mâna specialiștilor și a decis să își îmbunătățească imaginea, injectându-și acid hialuronic în buze.

Persoana care a postat fotografia cu pricina a fost revoltată de faptul că Elena Ionescu a apelat la o intervenție așa de costisitoare (prețul poate ajunge la 500 de Euro), deși se plângea că

are o situație financiară precară, locuind în chirie și fiind o mamă singură, fără alt ajutor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

elena ionescu, gest, revoltător, survivor românia, finala
elena ionescu, gest, revoltător, survivor românia, finala

Aceasta a criticat-o dur pe frumoasa solistă și, deși a fost susținătoarea acesteia, se pare că și-a pierdut admirația față de marea câștigătoare a competiției de supraviețuire.

„Tot îi plângea lumea pe aici, vai, săraca Elena nu are bani, are copil mic, stă în chirie…dar primul lucru pe care îl face după ce a câștigat este să își pună buze și cine știe ce alte intervenții estetice…” a mărturisit internauta, adăugând și emoticoane care râd sarcastic.

Citeste si: Ce a făcut Elena Ionescu cu banii pe care i-a câștigat la Survivor. Fanii sunt consternați

elena ionescu, gest, revoltător, survivor românia, finala
elena ionescu, gest, revoltător, survivor românia, finala

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Elena Ionescu, drama trăită din cauza tenului! ”Am fost frustrată!” Ce spun specialiștii

De ani de zile, Elena Ionescu s-a luptat cu un ten imperfect. În ciuda frumuseții sale, fața plină de bube și șanțuri i-a cauzat din punct de  vedere mental. Mai ales că nici tratamentele pe care le-a încercat nu au reușit să îi salveze deloc pielea. Dimpotrivă, parcă era ca un făcut, ori de câte ori apela la un specialist în cosmetic, lucrurile se înrăutățeau tot mai mult. Doar machiajul a mai mascat un pic situația și a ajutat-o să se simtă bine, cel puțin în public.

elena ionescu, gest, revoltător, survivor românia, finala
elena ionescu, gest, revoltător, survivor românia, finala

”Problemele au apărut din 2013, după Eurovision, a mers la foarte mulți medici, dar a fost destul de rău. În final, acum mai bine de un an, a găsit un medic și s-a văzut o îmbunătățire. Frustarea a fost că nu era mulțumită, era uneori jignită.

Oamenii nu mai vedeau frumusețea interioară, vedeau aspectul fizic. De aceea, a vrut să se ducă la Survivor. A spus așa…merg în fața oamenilor, să mă vadă așa cum sunt. Poate că oamenii văd și frumusețea lăuntrică, iar pentru ea asta a contat”, a povestit mama Elenei Ionescu într-o intervenție la Fanarena.

Citeste si: Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Motivul pentru care Elena Ionescu nu a vorbit despre fiul ei la Survivor România! ”Simțeam că de câte ori... ” EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies