Elena Ionescu de la Survivor, la un pas de depresie după ce s-a umplut de bube! Cum a reușit să scape de acnee

Elena Ionescu de la Survivor, la un pas de depresie după ce s-a umplut de bube! Cum a reușit să scape de acnee
Elena Ionescu de la Survivor, la un pas de depresie după ce s-a umplut de bube! Cum a reușit să scape de acnee

Elena Ionescu de la Survivor a avut câțiva ani de coșmar, după ce a luat un stafilococ, iar chipul ei s-a umplut de bube.

 

Elena a dus o luptă crâncenă cu bubele care-i invadaseră fața și care se vedeau chiar și de sub un strat gros de machiaj.

Cântăreața a povestit că s-a trezit într-o dimineaţă cu acnee pe faţă. "M-am trezit cu nişte coşuri pe barbă, am zis că o fi de la machiaj. Am fost la dermatolog şi am aflat că am un stafilococ care poate fi luat de la machiaj, de pe perna unui hotel, se poate lua de pe orice", a povestit Elena Ionescu la acel moment.

Cântăreața, care acum e concurentă la Survivor România,  spunea că a făcut sute de analize și investigații și a cheltuit mii de euro pe tratamente si controale la clinici din țară și din străinătate, iar pentru că acestea nu dădeau rezultate, Elena Ionescu a fost chiar la un pas de depresie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bogdan Vlădău, dezamăgit de coechipierii de la Survivor România: ”M-am înșelat de multe ori în viață asupra oamenilor”

Citeste si: Ce a făcut Andrei Duban după ce și-a văzut soția plângând în brațele altui bărbat! Grațiela de la Survivor, consolată de Ghiță

Elena Ionescu de la Survivor România,  cum a scăpat de acnee

După ani de lupte cu acneea, Elena Ionescu spunea că a reușit să scape de coșuri, însă cicatricile rămase pe față sunt vizibile și acum.

“Da, am fața curată. Încă muncesc. A fost foarte greu. Într-un final, am găsit niște doctori minunați care se ocupă, dar în același timp înțeleg că sunt un om care se machiază și n-am ce să fac. Încerc pe cât posibil să aplic din ce în ce mai puțin machiaj și să mă țin de tratamente.

Doctorii mi-au spus să aștept, să am răbdare și probabil că lucrurile se vor îmbunătăți.

Citeste si: Cum se epilează concurentele de la Survivor România! Decizie radicală luată în Republica Dominicană! Avem declarații exclusive

Mai am semne care se vor duce și ele încet-încet. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece peste toate. Am făcut anumite intervenții, terapia vampir, peeling-uri chimice, din păcate a trebuit să apelez și la acestea, dar în ultima perioadă am început să mă tratez cu anumite creme preparate special de acești medici”, declara Elena Ionescu în urmă

cu ceva timp.

Din fericire, tratamentul a avut rezultatele la care spera Elena, iar acum, chiar aflată în jungla din Republica Dominicană, la Survivor România, artista a reușit până acum să nu aibă probleme grave cu tenul.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

EXCLUSIV! El este iubitul faimoasei Asiana Peng! Tânărul este student la Medicină Dentară și are o relație specială cu vedeta de la Survivor România

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Faimoșii de la “Survivor România”, mai dezbinați ca oricând! În ediția de mâine seară telespectatorii vor afla cine este cel de-al doilea concurent eliminat

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies