Elena Ionescu, despre relația cu Giani Kiriță: „Ne înțelegem foarte bine”

Elena Ionescu
Elena Ionescu despre relația cu Giani Kiriță

Ce părere are Elena Ionescu despre Giani Kiriță. Cei doi sunt nedespărțiți de câteva luni, iar fanii au bănuit că aceștia ar forma un cuplu. Totuși, pentru a elucida misterul, iată ce relație este între ei.

De mai bine de un an, Elena Ionescu este o femeie liberă și sexy, după ce a divorțat de tatăl copilului său. De atunci, artista nu a mai fost văzută cu niciun bărbat, însă de ceva vreme, vedeta pare să fie din ce în ce mai apropiată de unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Exatlon, Giani Kiriță.

Frumoasa câștigătoare de la Survivor România a povestit ce relație este între ea și Giani Kiriță, după ce fostul fotbalist a participat la videoclipul Elenei Ionescu, „Bate inima”.

Giani Kiriță este nelipsit din viața Elenei Ionescu, iar acum s-a aflat și de ce.

Citeste si: Monica Gabor, primul mesaj după un an de absență! Ce a dezvăluit

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Elena Ionescu
Elena Ionescu si Giani Kirita[Sursa foto: Facebook]

„Îmi este dor să merg la concerte, îmi este dor de public, de evenimente.

În momentul de față sunt activă, am show-ul meu de televiziune( „Mămici cu lipici” la Antena 1), anul viitor va veni cu proiecte noi, continui să fac muzică. Voi lansa o piesă, săptămâna viitoare, Bate inima, împreună cu Giani Kiriță. Va fi o mare surpriză. Un stil de muzică nou și pentru mine. El s-a descurcat foarte bine. Noi am mai cântat de-a lungul timpului împreună, pe la petreceri, pe unde ne-am mai întâlnit.
Ne cunoaștem și ne înțelegem foarte bine. Am făcut vocalize cu el, am filmat videoclip. S-a descurcat perfect.”, a spus frumoasa Elena Ionescu, potrivit playtech.ro.

Citeste si: Elena Ionescu, adevărul despre divorțul de soțul său: „El și-a asumat...”

Ce a făcut Elena Ionescu cu banii câștigați la Survivor

După Survivor, Elena Ionescu și-a văzut visul împlinit. Artista a reușit să își cumpere locuința la care a visat ani de zile.

„Mi-am cumpărat o locuință, un apartament cu patru camere, în București. Am vrut să iau o casă, dar după aceea am realizat că mi-e mult mai comod să am un apartament. Cel mic are nevoie să fie în oraș, și eu la fel, trebuie să avem acces la centrul orașului, stăm mai toată ziua împreună. Am băgat toți banii câștigați la ”Survivor” în apartament.”, a mai spus vedeta.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Deea Codrea a declarat că îşi doreşte să devină mămică: "Două fetiţe cu ochii albaştri"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies