Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!: "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă" - Primele declarații după ce a luat premiul cel mare

Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!:
Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil!: "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă" - Primele declarații după ce a luat premiul cel mare

Elena, marea câștigătoare Bravo, ai stil! "Nu m-am împrietenit cu nicio concurentă" - Primele declarații făcute, la Teo Show, după ce a luat premiul cel mare, de 100.000 de lei.

Elena Geamăn a câștigat sâmbătă marele premiu la Bravo, ai stil!, sezonul al cincilea! Elena a primit un cec în valoare de 100.000 de lei. Tânăra concurentă de la Bravo, ai stil! a venit astăzi la Teo Show și a făcut declarații.

Elena Geamăn, câștigătoarea Bravo, ai stil!, primele declarații

Elena Geamăn a mărturisit că nu și-a făcut prietene la Bravo, ai stil! pentru că nu acesta era scopul ei, ci acela de a câștiga emisiunea de la Kanal D.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

"Cred că m-am născut cu un simț stilistic desăvârșit, pentru mine hainele au avut întotdeauna o însemnătate aparte. Hainele sunt foarte importante pentru mine. Nu toată lumea se pricepe la asta. Dacă nu te pricepi, există persoane la care să apelezi.

Cel mai tare m-au uimit oamenii care au dat bani să mă voteze, au votat pentru îndeplinirea visului meu. Multe fete s-au schimbat de-a lungul competiției. Nu e despre bani, nu pentru bani am venit aici. Nu pot să mă întrețin ca personal shopper. Am colaborat cu diverse branduri, făceam styling, pozam", a declarat Elena Geamăn în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

De ce crede Elena că a fost desemnată câștigătoarea celui de-al cincilea sezon Bravo, ai stil!? "Oamenii vor normalitate, s-au săturat de scandaluri, eu mi-am văzut de parcursul meu în competiție. Hainele m-au adus aici. Când am intrat, eram timidă, nu aveam încrederea pe care o am acum. Prețul plătit a fost să ies din zona mea de confort, să renunț la frici, la temeri", a precizat concurenta show-ului fenomen de fashion.

"Nu m-am împrietenit cu nimeni. Nu am avut prietene, am fost colege. Am investit totul în haine: timp, bani, tot! Am investit chiar și banii pe care nu îi aveam. M-am rugat mult la Dumnezeu, m-a ajutat și am câștigat. Toate și-au dorit să câștige, numai că doar una a câștigat!", a mai declarat Elena Geamăn, marea câștigătoare de la Bravo, ai stil!

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Monica Tatoiu despre branduri și care sunt aspectele de care ține cont atunci când cumpără ceva. “Cei care caută brandurile, nu au propria identitate. Eu am încredere că știu să aleg.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies