Elena Marin a fost nominalizată la Survivor România – 1 iulie 2021. Cine este iubitul concurentei nominalizate astăzi

Elena Marin a fost nominalizată la Survivor România – 1 iulie 2021. Cine este iubitul concurentei nominalizate astăzi
Elena Marin a fost nominalizată la Survivor România – 1 iulie 2021. Cine este iubitul concurentei nominalizate astăzi

Survivor România – 1 iulie 2021. Cine a câştigat primul joc de la meciurile individuale

Ultima emisiune Survivor România difuzată în data de 1 iulie 2021 a început cu noutatea mult aşteptată de telespectatorii show-ului fenomen, de pe postul Kanal D. În urma ultimei eliminări de duminica trecută, Daniel Pavel a făcut marele anunţ în privinţa desfăşurării competiţiei. După eliminarea lui Sebastian Chitoşcă, au mai rămas doar 6 concurenţi ce se vor lupta pentru câştigarea marelui premiu.

Elena Marin, Maria Chițu, Albert Oprea, Marius Crăciun, Zanni și Andrei Dascălu sunt cei 6 semifinalişti de la Survivor România.

Daniel Pavel le-a prezentat la începutul primul joc de la individuale, cum se vor desfăşura probele. Practic la fiecare sfârşit de joc, câştigătorul probei o să poată face o nominalizare pentru eliminarea concurentului propus, în cadrul consiliului.

Până la sfârșitul acestei săptămânii, trei concurenții vor intra în cursa pentru votul publicului.

Cine a câștigat primul joc de la individuale la Survivor România – 1 iulie 2021

survivor 1 iulie 2021

Citeste si: Topul celor 6 concurenți rămași la Survivor România. Cum arată clasamentul înainte de individuale

Marius Crăciun a câştigat primul joc de la individuale, în seara de joi, 01.07.2021. Confruntarea a fost una dură! Prietenul lui, Andrei Dascălu a fost adeversarul lui Marius.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Mă simt bine sincer, mă bucur că am reușit să câștig toate jocurile aproape astăzi. S-a văzut că jocurile băieților au fost foarte strânse, de la egal la egal. La un momendat părea că Elena îi va întoarce scorul lui Albert.

A fost o zi obositoare, strânsă frumoasă. Mi-am dat seama acum ce înseamnă Survivor și jocurile individuale. Mi-am dat seama cât de greu va fi de acum încolo. Mă bucur că am reușit să concurez împotriva fratelui meu, Andrei, și că scorul a fost strâns, s-a terminat 5-4. Mă bucur că am reușit să concurez împotriva lui în finală. Îi felicit pe toți, s-a văzut că sunt puternici și sunt nerăbdători să vedem ce ne aduce ziua de mâine”, a spus Marius Crăciun.

Cine a fost nominalizat la Survivor România – 1 iulie 2021

După ce a ieşit învingător al jocului de la individuale, Marius Crăciun a fost nevoit să facă o nominalizare. Elena Marin a fost nominalizată pentru a părăsi competiţia supravieţuirii în jungla dominicană.

cine a fost nominalizat la survivor 1 iulie 2021

Citeste si: Marea Finală „Survivor România”, pe 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Elena Marin: „Știam și mă așteptam. Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine. Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, să aștept următoarele zile să văd ce jocuri vom avea. Noi trebuie să demonstrăm și publicul decide. Nu mai spun că îmi doresc să rămân în competiție, pentru că mi se reproșează că cer milă. Sper să pot demonstra mai multe. Ca sentiment pe care îl am este emoția că sunt nominalizată și pot pleca acasă.

Maria știe cel mai bine prin ce trec, dar voi încerca să transpun teama în trasee și să fie constructivă”, a precizat faimoasa.

Survivor România – 1 iulie 2021. Cine este iubitul concurentei nominalizate astăzi

Elena Marin este una dintre semifinaliştii de la Survivor România. Faimoasa trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei Matto, bărbatul care îi va deveni soț. Cojunctura a făcut ca Elena şi Andrei să fie chiar colegi la un post de televiziune. Tânărul a făcut eforturi mari pentru a o cuceri pe faimoasa de la Survivor România.

„Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe”, a declarat logodnicul Elenei Marin.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Maria Chițu de la Survivor România, în atenția presei din Grecia. Cum a impresionat Maria Chițu concurenții eleni în Republica Dominicană

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies