Elena Marin, mesaj emoționant de ziua lui Ștefan Ciuculescu! Faimosul a rămas fără cuvinte: „Mi s-a făcut pielea de găină!”

Elena Marin
Elena Marin

Ștefan Ciuculescu a avut parte de o surpriză din partea Elenei Marin! Ce mesaj i-a transmis aceasta cu ocazia zilei lui de naștere

Relația de prietenie dintre Ștefan Ciuculescu și Elena Marin a atras privirile telespectatorilor care au urmărit Survivor România 2021, asta pentru că se certau și se împăcau de nenumărate ori, dar se pare că lucrurile au revenit la normal.

După ce s-au întors din Republica Dominicană, cei doi au făcut pace și și-au arătat respectul unul față de celălalt!

Citeste si: Albert Oprea s-a despărţit de Simona Hapciuc? Ce a scris fostul concurent de la Survivor România pe Instagram

De ziua lui, Ștefan Ciuculescu a ieșit la terasă cu Irisha, moment în care a decis să citească mesajele primite cu ocazia aniversării lui. Printre ele se afla și mesajul de la fosta concurentă Survivor România 2021, Elena Marin, care a reușit să-i emoționeze pe cei doi.

Tot momentul a fost filmat, iar Irisha a simțit profund cuvintele pe care i le-a adresat Elena în mesaj, astfel că i s-a făcut pielea de găină.

„Poate la un moment dat am înțeles eu greșit sau, cum spune lumea, i-aș fi reproșat anumite lucruri, iar persoana aceea e Elena Marin. „La mulți ani, să ai tot ce îți dorești, putere de muncă și liniște sufletească”. Elena, aștept mesajul ăsta de mult timp. Mulțumesc și asemenea își doresc și eu ține”,  a transmis Ștefan Ciuculescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Nu te cred! Vai, mi s-a făcut pielea de găină”,  a reacționat Irisha.

 

Ștefan Ciuculescu
Ștefan Ciuculescu[Sursa foto: Instagram]

Relația dintre Ștefan și Elena Marin după Survivor 2021

Ștefan Ciuculescu a vorbit despre relația pe care o are cu Elena Marin după ce a părăsit emisiunea și spune că nu s-a îndepărtat de aceasta, motivul fiind poate doar apropierea ei de Maria.

„Eu cu Elena nu am avut niciun conflict. Nu mă asteptam sa spuna asemenea lucruri, ca eu m-am indepartat de ea. Eu nu m-am indepartat de ea absolut deloc. Ea s-a regasit in Maria, fiind si ea fata.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Citeste si: Marilena, iubita lui Andrei Ciobanu de la Survivor, se gândește să devină mămică! „Vreau să te văd gravidă!

Si nu pot eu ca barbat sa ma bag in discutiile lor. Si de acolo a realizat ea ca m-am apropiat eu mai mult de Sebi si de Zanni. Dar sunt barbat, nu? Nu pot sa ma bag eu in discutiile voastre pe care le aveti pe plaja.

Sunt niste chestii pe care cred eu ca Elena nu le-a gandit si nu le-a spus cu rautate. Dar modul ca o spune si nu ca mi-o spui mie in fata, ca nu era niciun fel de problema.

Dar momentul in care i-o spui Mariei ma deranjeaza.
Tocmai de aia am preferat sa schimb si eu atitudinea fata de ea. Poate nu a fost corect, poate ca am gresit, dar asta am simtit sa fac.

Si nu-mi pare rau. Nu am intrat in niciun joc. Eu mi-am spus parerea despre Elena realistica din ultimele doua saptamani”, a spus Ștefan Ciuculescu.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă s-au întâlnit la o nuntă! Ce au discutat cei doi în mijlocul petrecerii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies