Elena Marin, necazuri la Survivor România?! Ce spune logodnicul Faimoasei despre problemele hormonale ale vedetei

elena marin probleme la survivor romania
Elena Marin are probleme de sănătate la Survivor România

Logodnicul Elenei Marin este extrem de îngrijorat pentru starea de sănătate a iubitei sale. Ce a declarat despre Faimoasă?

Elena Marin trece printr-o perioadă extrem de dificilă la Survivor România, motiv pentru care logodnicul ei este din ce în ce mai îngrijorat, însă acesta își dorește să-și vadă iubita în finală.

Elena Marin, probleme grave la Survivor România?!

Chiar dacă este extrem de îngrijorat pentru Elena Marin, logodnicul dansatoarei nu-și dorește decât să o vadă pe aceasta în finală pentru că știe că acesta este visul ei.

”Sunt chiar îngrijorat că încă nu au trecut problemele hormonale pe care le-a avut și că retenția de apă pe care o are nu s-a rezolvat. E normal să fiu îngrijorat, este vorba de sănătatea ei, mi-e teamă să nu pățească ceva. A rezistat enorm, se fac șase luni de când este plecată din România pentru Survivor.

Elena Marin
Elena Marin se află de 6 luni în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Elena Ionescu, declarații neașteptate despre Elena Marin! „Să-i dăm forță că e femeie!” EXCLUSIV

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

elena marin declaratii logodnic
logodnicul Elenei Marin este îngrijorat pentru starea de sănătate a iubitei sale[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

Nu cred că cineva și-a închipuit că va rezista atât, în ciuda problemelor pe care le are, cu atât mai mult cu cât competiția este mult mai dificilă pentru o fată, așa cum au recunoscut toți. Aș vrea doar să știu că este bine, nu vreau să se întoarcă înainte de vreme”, a mărturisit Andrei.

Citeste si: Bianca Comănici și-a cumpărat mașină! Cum arată bolidul de lux al vedetei?

Logodnicul Elenei Marin  spune că Faimoasei îi lipsesc cel mai mult prietenii și familia, căci de acolo simțea iubire și apreciere, însă la Survivor România nu are pe nimeni lângă ea.

elena marin probleme de sanatate
Elena Marin se află de mai bine de șase luni în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

”Ea este o fată care se hrănește cu iubire, tot timpul are pe cineva la care ține alături de ea. Iar acolo, la Survivor, Elena este atacată pentru sensibilitatea ei, ba chiar și ironizată că se descarcă, uneori, plângând.

Dar ceilalți uită că ei au, tot timpul, pe cineva alături…Fie că vorbim de Zanni, care e nedespărțit de Sebastian, fie că vorbim de cei din echipa Războinicilor, lucrurile sunt mai așezate, Elena este cea care, din păcate, este singură”, a mai spus iubitei dansatoarei.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies