Elena Marin, probleme de sănătate după Survivor România! La ce a fost nevoită să renunțe Faimoasa: „Am fost devastată”

Elena Marin are în continuare probleme de sănătate după Survivor!
Elena Marin are în continuare probleme de sănătate după Survivor!

Elena Marin a făcut noi dezvăluiri uimitoare în cadrul emisiunii „Ștafeta Mixtă”! Faimoasa a fost nevoită să renunțe la un mare vis pe care îl avea

Elena Marin a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România, fiind chiar la un pas de Marea Finală, însă a părăsit competiția când toți se așteptau mai puțin. Faimoasa a rămas cu unele probleme de sănătate după ce a plecat din Republica Dominicană și nici până acum, după luni întregi de la finalizarea concursului, nu și-a putut relua în totalitate activitățile.

Citeste si: George Burcea o va cere pe Viviana Sposub de soție! Primele declarații făcute de actor: „Va fi un moment foarte intim”

Tânăra a luptat mult în competiție, iar din cauza acestui lucru a avut parte și de accidentări serioase care i-ar fi putut pune viața în pericol. În schimb, Elena Marin s-a ales cu mai multe probleme pe care încearcă să le trateze și acum, după luni întregi de la Survivor.

În cadrul emisiunii „Ștafeta Mixtă”, Elena Marin a mărturisit că ar putea ajunge chiar pe masa de operație din cauza accidentărilor pe care le-a suferit în cadrul competiției. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Nu mă pot întoarce la dans, nici măcar nu pot merge pe tocuri. Am probleme la ambii genunchi si la gleznă. Am fost la patru medici. Doi mi-au spus că am nevoie de operație imediat, iar ceilalți doi au mers pe partea de fizioterapie, dar nu au garantat.

Nimeni nu mi-a dat nicio șansă de 100% ca voi fi ok cu fizioterapia. Acum mă întreb dacă să fac fizioterapie și să pierd o lună-două, iar apoi să ajung la operație? (…) Încerc să mă gândesc la mine și să iau cea mai bună decizie.”, a declarat fosta concurentă la Ștafeta Mixtă.

Citeste si: Bianca Comănici s-a despărțit de Andrei Dascălu de la Survivor! Bruneta a spus tot adevărul: „Drumurile noastre sunt separate. Eu nu sufăr!”

Elena Marin are în continuare probleme de sănătate după Survivor!
Elena Marin are în continuare probleme de sănătate după Survivor![Sursa foto: Instagram]

Elena Marin a renunțat la cel mai mare vis!

Fosta concurentă de la Survivor România a mărturisit că nu s-a putut reîntoarce la activitatea pe care o iubea cel mai mult și anume dansul. Ea povestea că înainte de a intra în competiție avea 5 job-uri și își dorea din tot sufletul să ajungă într-o zi să își înființeze propria sală de dans, dar acum toate i se par departe de a fi realizate.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Când am aflat, am fost devastată. Eu mă așteptam să revin la dans cât mai repede, să îmi deschid sala de dans de care am tot vorbit.

Am trecut prin câteva zile devastatoare, în care nu știam ce să fac, plângeam. Andrei era lângă mine și încerca să îmi ridice moralul.

Citeste si: Delia Matache este însărcinată? Vedeta și-a uimit colegii cu răspunsul pe care l-a oferit: „Am un bebe”

Aveam 5 joburi înainte să plec, asistenta lui Mihai morar, lucram la Circul de stat, lucram cu Andreea Bălan, aveam evenimentele mele și lucram și la o sală de fitness.

Dar cel mai tare mă doare că nu pot să îmi deschid sala de dans”,  a mai spus Elena Marin.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andreea, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a vorbit despre relația cu Ștefan Manolache: „Dacă mi-o iau, e treaba mea!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies