Elena Merişoreanu, apariţie de senzaţie la un salon de înfrumuseţare de lux! Are 70 de ani, dar uite cum arată! A fost sufletul petrecerii! FOTO EXCLUSIV!

Elena Merişoreanu, apariţie de senzaţie la un salon de înfrumuseţare de lux! Are 70 de ani, dar uite cum arată! A fost sufletul petrecerii! FOTO EXCLUSIV!
Elena Merişoreanu, apariţie de senzaţie la un salon de înfrumuseţare de lux! Are 70 de ani, dar uite cum arată! A fost sufletul petrecerii! FOTO EXCLUSIV!

Elena Merişoreanu, apariţie de senzaţie la un salon de înfrumuseţare! Are 70 de ani, dar uite cum arată!

Elena Gheorghe, Elena Merisoreanu, Marioara Man Gheorghe, Oana Sirbu, Steliana Sima si Denisa Tanase de la Bambi sunt doar cateva dintre vedetele care au ales diverse servicii la un salon de înfrumuseţare din zona de nord a Capitalei.

Locatia si-a deschis portile de curand si ofera cele mai cautate servicii de beauty: coafura, frizerie, manichiura si pedichiura clasica, semi si gel, epilare clasica si definitiva, masaj relaxare si terapeuric sau antistres, tehnica MER, make-up si dermopigmentare, cavitatie, radio frecventa, precum si tunel infrarosu.

La inaugurarea salonului, Catalina Gheorghe, proprietara centrului, le-a oferit celor prezenti o prezentare de moda ca la carte, una dintre manechine purtand o creatie spectaculoasa semnata de Ana Radu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Silvana Riciu, Ana Pirvulescu Gheorghe, Ana Sirbu – Sianna, alaturi de sotul ei, Radu Sirbu – ex- O-Zone, Dj Layla, Ana Radu, Cerasela Rogen s-au numarat si ei printre cei prezenti la inaugurarea salonului cu aer occidental.

Elena Merişoreanu, apariţie de senzaţie la un salon de înfrumuseţare! "Sunt obligata sa arat mereu bine si sa fiu aranjata, din respect pentru publicul meu"

“Cine ma cunoaste, stie ca niciodata nu ma coafez si nu-mi spal parul acasa. Pot spune ca este luxul pe care mi-l permit sa merg o data pe saptamana la salon. Aici ma simt rasfatata si plec, de fiecare data, multumita”, spune Ana Pirvulescu Gheorghe, realizatoarea emisiunii online “De vorba cu Ana”, pe site-ul Kfetele.ro

si blogger de succes.

“Prin prisma meseriei, sunt obligata sa arat mereu bine si sa fiu aranjata, din respect pentru publicul meu. Dar, pe langa asta, recunosc ca imi place sa merg la salon, iar in timp ce ma bucur de serviciile lor, sa-mi fac tot felul de planuri, acolo imi vin cele mai bune idei”, spune cantareata Elena Merisoreanu.

Artista de muzică populară care va împlini 70 de ani în câteva zile i-a impresionat pe toţi cu tonusul ei, cu glumele spumoase, dar şi cu ţinuta colorată.

Vedeta a cântat alături de Mărioara Man Gheorghe şi Steliana Sima, cele trei doamne fiind sufletul petrecerii la care au participat.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Din păcate, vești triste despre îndrăgita Elena Merișoreanu! DE URGENȚĂ la medic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies