Elena Udrea, primele declaraţii după eliberare! Ce spune despre cele trei luni petrecute în închisoarea din Costa Rica: "A fost mai greu ca în România"

Elena Udrea, primele declaraţii după eliberare! Ce spune despre cele trei luni petrecute în închisoarea din Costa Rica:
Elena Udrea, primele declaraţii după eliberare! Ce spune despre cele trei luni petrecute în închisoarea din Costa Rica: "A fost mai greu ca în România"

 

 

Elena Udrea a fost eliberată, luni, din închisoarea din Costa Rica, şi susţine că cele trei luni petrecute aici au fost mult mai grele decât în 2015, când a fost încarcerată în România. 

 

"Abia am ajuns acasă. Încercăm să încropim masa de Crăciun. Suntem bine acum. Ne pregătim şi pentru aniversarea de mâine. E ziua mea… Pentru mine, a fost o perioadă mai grea ca în 2015, când am fost în arestul din România. 

 

 

Există un copil, iar despărţirea de ea a fost foarte grea. Am lăsat-o la 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Îi mulţumesc mamei că e sănătoasă, că e bine. Cred că şi ea e curioasă să mă cunoască. S-a uitat la mine încontinuu. Mă bucur că sunt acasă de Crăciun, cu familia mea, cu copilul meu", a spus Elena Udrea.

 

A:N:C:



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Au descoperit mormântul "adevăratului Moş Crăciun". Cum arăta, de fapt, bătrânelul iubit de toţi copiii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies