Elif și Kuzey renunță la dragostea lor?

Elif și Kuzey renunță la dragostea lor?
Elif și Kuzey renunță la dragostea lor?

Astazi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, pentru Elif timpul pare că s-a oprit în loc atunci când ea și Kuzey își împărtășesc lucruri inedite, neștiute până atunci. Elif reușește, după o “îndelungată” luptă să îi câștige inima bărbatului pe care îl iubește din copilărie…cu toate acestea, realitatea își spune cuvântul iar cei doi îndrăgostiți sunt nevoiți să își vadă de drum, în viață, pe cai separate.

Elif se simte vinovată de accidentul suferit de Handan și face un pas înapoi în relația cu Kuzey. În mod neașteptat, bărbatul nu renunță la femeia care l-a învățat să iubească.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Zeynep este luată din nou sub aripa protectoare a lui Bulent iar tânăra beneficiază de toată îngrijirea necesară însănătoșirii sale, în ciuda nemulțumirii lui Melis.

Dacă vor reuși Elif și Kuzey să treacă peste încercările destinului pentru a fi împreună sau vor renunța la “lupta” pentru dragostea lor, puteți afla in aceasta seară, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies