Elimina ridurile din jurul ochilor! 4 retete de masti simple, pe care le poti face acasa

Elimina ridurile din jurul ochilor! 4 retete de masti simple, pe care le poti face acasa
Elimina ridurile din jurul ochilor! 4 retete de masti simple, pe care le poti face acasa

Orice femeie ar face orice pentru a scapa de ridurile din jurul ochilor. Aceste retete simple te vor ajuta sa scapi de aceste riduri.

Pe masura ce inaintam in varsta, pielea devine mai putin elastica, deci fata “produce” riduri, care se inmultesc si se accentueaza de la an la an. Pielea din jurul ochilor este cea mai senisbila, aici aparand primele riduri. Iata cateva retete de masti care te vor ajuta sa scapi de riduri

1. Inmoaie o bucata mica de paine alba in unt topit sau ulei cald. Aplica apoi felia inmuiata pe fata, chiar sub ochi si stai asa timp de circa 20-25 de minute.



2. Amesteca o lingurita de musetel si flori de tei si toarna 100 ml de apa fierbinte peste. Lasa-l la infuzat circa 15 minute, acoperit bine. Apoi strecoara si amesteca lichidul cu 4 lingurite de unt. Atentie, aceasta masca trebuie lasata la frigider 4-5 zile.

3. Mierea face minuni pentru piele. Se amesteca o jumatate de lingura de miere cu un galbenus de ou si o lingura de faina de ovaz.
Aceasta masca este foarte buna pentru a scapa de ridurile din jurul ochilor.

4. Uleiul de masline este foarte bun pentru a scapa de riduri. Toarna-ti ulei de masline pe degete si maseaza bine pielea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: buynongmoseeds.com



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Vesta de blană: Piesa de rezistență pentru ținute casual

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies