Eliminare surprinzătoare la Puterea Dragostei! Seya a părăsit competiția!

seya eliminare puterea dragostei
Seya a părăsit competiția Puterea Dragostei spre surprinderea tuturor

Seya a fost eliminată de la Puterea Dragostei și a făcut primele declarații după ce a părăsit competiția. Ce spune fosta concurentă despre experiența trăită?

În gala de duminică seară, Seya a fost concurenta eliminată de la Puterea Dragostei și a făcut primele declarații despre experiența trăită.

Seya a fost eliminată de la Puterea Dragostei

Cristina Mihaela a făcut câteva precizări în gala de duminică seară de la Puterea Dragostei. Prezentatoarea a specificat cine este favoritul săptămânii, dar și cine părăsește competiția. Astfel, Seya a aflat că va pleca din casă, iar Marinescu a primit premiul pentru cel mai apreciat concurent.

Marinescu a reușit să-și utilizeze puterea și l-a salvat pe Alex de la eliminare, astfel că Seya a fost declarată ca eliminată de la Puterea Dragostei.

Prezentatoare emisiunii, Cristina Mihaela, le-a mărturisit concurenților că s-a încălcat, din nou, regulamentul.

"Ce credeți, s-a încălcat din nou regulamentul", a declarat Cristina Mihaela.

Citeste si: Seya și Radu de la Puterea Dragostei au pornit un scandal monstru! "Ce pârlită ești! Ești pârlită ca porcul!"

"Favoritul săptămânii, câștigătorul acestui cec în valoare de 1500 de euro, liderul suprem în casa Puterea Dragostei și cel care își protejează casa în această seară este Marinescu", a declarat Cristina Mihaela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

seya concurenta puterea dragostei
Seya a făcut primele declarații după eliminarea de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram Seya]

Seya a mărturisit că își dorea oricum să plece acasă, astfel că eliminarea nu a venit ca o surpriză pentru frumoasa brunetă.

„Ați auzit ceva? Eu am vorbit cu managerul meu și chiar astăzi îmi spunea, nu știu dacă ați auzit sau nu, că m-a rugat să vin acasă. 

Mi-a zis: „Hai că avem foarte multe proiecte de făcut.” Chiar voiam să cer producției să plec acasă. S-a întâmplat", a declarat Seya.

Citeste si: Noi dezvăluiri ȘOC în cel mai nou episod de la Puterea Dragostei: "Să vadă după ce m-am pupat cu..."

Seya și Radu au avut conflicte majore în casa Puterea Dragostei, dat fiind faptul că bărbatul a venit în competiție cu gândul de a o cuceri, însă în cele din urmă și-a dat seama că nu-i place caracterul artistei.

Radu: “Trebuie să îi iau vreo 7000 de trandafiri. Am zis doar să îmi dea brățara înapoi! “

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Seya: “Radu, îți dau 50 de lire și pe ea și pe flori!”

seya declaratii eliminare puterea dragostei
Seya a fost eliminată de la Puterea Dragostei în gala de duminică[Sursa foto: Instagram Seya]

Radu: “Marș mă de aici! Îmi dai tu mie bani?! Păi tu nu ai bani pentru tine… Dacă te scutur de două ori nu cade nimic din tine, ești nebună?! Ea vrea să mă umilească pe mine?!”

Seya: “Păi dacă tu mă umilești pe mine, te umilesc și eu pe tine! Tu îmi dai mie..

umilință?! “

Radu: “Tu ești umilită de toată lumea.

Te umilești singură! “Viața mea” ai uitat când te rugai de mine să îți cumpăr un avocado?! Trebuia să îți iei după card, dacă aveai bani! Cardul ăla “gros”! Ce pârlită ești! Ești pârlită ca porcul! Hai du-te de aici!”, au fost câteva dintre replicile date de cei doi concurenți.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop! Zodiile care vor avea un weekend dificil. Au probleme de sănătate!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies