Elisabeta Lipă a discutat despre motivul pentru care s-a retras din canotaj! „Statul român nu a fost în stare să găsească o locație unde să construiască această bază.”

Elisabeta Lipă a discutat despre motivul pentru care s-a retras din canotaj! „Statul român nu a fost în stare să găsească o locație unde să construiască această bază.”
Elisabeta Lipă a discutat despre motivul pentru care s-a retras din canotaj! „Statul român nu a fost în stare să găsească o locație unde să construiască această bază.”

Sportiva a fost dezamăgită de condițiile în care se antrena.

Elisabeta Lipă este una dintre cele mai de succes canotoare din istoria sportului românesc și internațional, care de-a lungul carierei sale a câștigat cinci medalii olimpice de aur, una de argint și una de bronz, fiind considerată una dintre cele mai medaliate canotoare din lume. Mai mult decât atât, pe lângă succesele olimpice, Elisabeta Lipă a obținut numeroase medalii la Campionatele Mondiale de Canotaj, fiind un exemplu pentru sportivii români.

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, sportiva a dezvăluit motivul care a determinat-o să renunțe la canotaj.

Elisabeta Lipă, dezamăgită de autorități

Citește și: Elisabeta Lipă vorbește despre momentul în care a devenit mireasă: „M-am căsătorit și următoarea zi m-am dus în cantonament, deci nu am avut lună de miere.”

Elisabeta Lipă, motivul pentru care s-a retras din canotaj
Elisabeta Lipă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Elisabeta Lipă, amintiri prețioase din casa părintească: „Trăiam într-o gospodărie de oameni gospodari. Sunt foarte mândră de cum arată satul meu natal.”

Fosta canotoare a fost dezamăgită de condițiile în care se antrena, iar de aceea a decis să se retragă din lumea sportului, mai devreme decât ar fi vrut.

Eu m-am retras pentru că statul român nu a fost în stare să găsească o locație unde să construiască această bază.

În momentul în care ai apa, deci trebuie să ai o apă, care să aibă în linie dreaptă 2 km și 100 de m, să aibă 8 culoare a câte 13,5 m și pe mal tot ceea ce ține de vestiare, dușuri, hambare pentru bărci și așa mai departe. Nu era un SF, dar nu s-a întâmplat. Atunci nici eu nu am mai participat la a șaptea ediție .”, a declarat sportiva.

Elisabeta Lipă, despre retragerea din sport

Elisabeta Lipă, motivul pentru care s-a retras din canotaj
Elisabeta Lipă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și la ce emisiune a participat alături de fostul iubit- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Deși nu i-a fost ușor să se retragă din lumea sportului de performanță, chiar și după retragere, Elisabeta Lipă a fost implicată în conducerea sportului românesc, ocupând funcții importante, inclusiv cea de președinte al Federației Române de Canotaj.

Nu este ușor să renunți la sportul de înaltă performanță. Când faci sport de înaltă performanță ești rupt de realitate și când te-ai retras, iei viața asta cruntă în piept.

Iei răutatea, ura, bucuria, iei totul la pachet. În general, sportul de performanță te călește, te pregătește pentru viață. Ești puțin confuz că nu știi încotro să o apuci, dar imediat găsești drumul pe care să o iei. În sport nu doar câștigi, ci pierzi, iar când pierzi, înveți. Trebuie să găsești soluții .”, a mai spus Elisabeta Lipă.  



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum a răsfățat-o Denisa Coțolan pe mama Geta? Iubita lui Iancu a adunat numeroase complimente de la viitoarea soacră: „Denisa, scumpa asta! Gândiți-vă ce fată bună.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mihai și Iulia Albu au lăsat tensiunile deoparte în prima zi de liceu a fiicei lor Mikaela: ”Ne-am întâlnit și am participat împreună la acest moment”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies