Elisabeta Lipă, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta “Atmosfera, voie bună, așa trebuie să fie!”

Elisabeta Lipă, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta  “Atmosfera, voie bună, așa trebuie să fie!”
Elisabeta Lipă, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta “Atmosfera, voie bună, așa trebuie să fie!”

Din acest weekend, emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00

Sâmbătă, de la ora 20:00, se dă start la cultură generală și distracție, odată cu difuzarea unei noi ediții a game show-ului “Tu urmezi!”, la Kanal D! Celebritatea care ajunge de această dată în platoul emisiunii este o legenda vie a sportului, Elisabeta Lipă, multipla campioană mondială la canotaj, maestră emerită a sportului şi, în prezent, Președinte al Federației Române de Canotaj. Declarată, în anul 2000, de Federația Internațională de Canotaj, drept cea mai bună canotoare a secolului XX, Elisabeta Lipă a excelat în toate activitățile în care s-a implicat.

Ce înseamnă pentru Elisabeta Lipă succesul în orice activitate, ne împărtășește chiar celebra sportivă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

”Succesul înseamnă enorm de multă muncă, seriozitate, dorință, ambiție și, bineînțeles talent dar, fără Divinitate, cu siguranță nu poți să atingi culmile succesului”,  susține aceasta.

Celebra sportivă a mărturisit că este impresionată de show-ul care a acaparat de milioane de români.  “ Atmosfera, voie bună, așa trebuie să fie! Să ne destindem!”,  spune Elisabeta Lipă despre show-ul care a cucerit publicul.

Nu pierdeţi în fiecare sâmbătă și duminică seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cristina Șișcanu, declarații controversate despre relațiile de prietenie. De ce le compară cu relația de cuplu. „Este foarte important ca cei cu care împart timpul meu să fie oameni de calitate sufletească. ”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies