Folosit de egipteni inca de acum 5000 de ani pentru a-si mentine sanatatea organismului, acest elixir nu numai ca ne curata organismul de toxine, dar tine bolile la distanta si ofera energie.
Sucul de iarba de grau, desi adorat in antichitate, a ajuns sa fie consumat pe scara larga abia prin anii '30, in urma rezultatelor unor experimente intreprinse pentru a populariza planta.
Beneficiile consumului sau sunt multiple, fiind una dintre cele mai bogate surse de clorofila si avand puternice efecte detoxifiante si antiseptice.Mai jos puteti vedea care sunt cele mai importante proprietati ale sale:
1. Clorofila se poate extrage din multe plante, insa iarba de grau este superioara, deoarece s-a descoperit ca are peste 100 de elemente de care omul are nevoie.
2. Puternic detoxifiant al ficatului. Enzimele si aminoacizii prezenti in sucul de grau ne pot proteja de carginogene mai mult decat orice medicament aflat in lume. Intaresc celulele, detoxifica ficatul si sangele, neutralizeaza chimic orice mediu poluant din corpul nostru.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
3.
4. Transforma corpul intr-un mediu alcalin, in care boala nu se poate dezvolta. Abudenta de minerale alcaline elimina mediul foarte acid din corpul nostru.
5. Contine toate mineralele de care omul are nevoie si vitamine, A, complexul de vit. B, C, E si K.
6. Reduce presiunea arteriala, dilatand in tranzitul lui caile prin care sangele circula.
7. Stimuleaza glanda tiroida controland obezitatea si tot ce tine de functia acestei glande.
8. Dubleaza numarul celulelor rosii. Dr. Bernard Jensen a facut un experiment prin care a ajuns la concluzia ca nimic din lume nu poate ajuta la sanatatea sangelui asa cum reuseste sucul de grau sau sucurile din frunze verzi.
9. Clismele cu suc verde sunt extrem de indicate.
In caz de boala, elimina toxinele aflate in intestinul gros de ani buni.
Citeste continuarea pe: www.dcnews.ro