Eliza Iliescu a terminat Liceul. Ce planuri de viitor are fiica Adrianei Iliescu

Adriana Iliescu si fiica
Adriana Iliescu si fiica ei

Fiica Adrianei Iliescu a împlinit 17 ani și tocmai a terminat liceul! Ce vrea să facă adolescenta după ce dă examenul de Bacalaureat.

Încă de când s-a născut, Eliza Iliescu a fost mereu în centrul atenției, iar presa din România și nu numai a scris despre ea.

Fetița care s-a născut în urmă cu 17 ani a devenit cunoscută datorită mamei sale, Adriana Iliescu. Aceasta a decis să devină mama la aproape 67 de ani, devenind în anul 2005 cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil.

Eliza a crescut, iar acum a reușit chiar să termine și liceul. Fiica Adrianei Iliescu a devenit șefă de promoție la liceul pe care l-a absolvit, iar acum se pregătește de unul dintre cele mai importante examene din viața sa, Bacalaureatul. Eliza Iliescu își dorește să ajungă și la facultate și are mari planuri de viitor.

Adriana Iliescu
Adriana Iliescu si Eliza[Sursa foto: Wowbiz]

Citeste si: Tocmai s-a aflat! Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din România, și ce avere îi rămâne fiicei ei, Eliza

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Precum mama sa, Eliza Iliescu vrea să se înscrie la cursurile Facultății de Litere, precum și la Filosofie, însă mai are un hop de trecut, Bacalaureatul.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!”, a spus Eliza pentru impact.ro.

În plus, contrar părerilor unora că Eliza este o mică-vedetă, adolescent nu se consideră astfel și nu își dorește să fie tratată în acest mod.

Citeste si: Adriana Iliescu, mândră de fiica ei. Ce se întâmplă cu Eliza, copilul celei mai bătrâne mame din România?

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică-vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”, a povestit Eliza pentru impact.ro.

Adriana Iliescu si fiica
Adriana Iliescu si fiica ei au o relatie speciala[Sursa foto: Wowbiz]

Eliza Iliescu vrea să se înscrie la două facultăți

Cât despre planurile de viitor, Eliza vrea să îi calce pe urme mamei sale, Adriana Iliescu.

„Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie.

Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”, sună actuala ei dorință privind viitorul profesional.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum arăta Adriana Iliescu în tinereţe. Imagini cu cea mai bătrână mamă din România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies