Ella, cum arăta înainte să se vopsească şi să-şi facă operaţii estetice! Imagini unice!

Ella, cum arăta înainte să se vopsească şi să-şi facă operaţii estetice! Imagini unice!
Ella, cum arăta înainte să se vopsească şi să-şi facă operaţii estetice! Imagini unice!

Ella, cum arăta înainte să se vopsească şi să-şi facă operaţii estetice! Imagini unice!

Ella de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din emisiunea fenomen prezentată de Andreea Mantea. Frumoasa brunetă a fost, o perioadă, în România şi a încercat să-şi rezolve câteva probleme destul de delicate de sănătate. Ei bine, când a ajuns pe plaiurile mioritice, protagonista noastră a petrecut foarte mult timp cu Jador, aceştia fiind surprinşi de câteva ori la cinematograf sau la cafenele.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre legătura cu Alex Bodi! "Este un om drag..."

Misterul planează însă, în continuare, când vine vorba despere relaţia lor, solistul afirmând că sunt doar prieteni apropiaţi, în timp ce cârcotaşii susţin că, din contră, ar forma un cuplu. Ella a fost, până acum, rezervată, ferindu-se să clasifice legătura pe care o are cu artistul. Cert este că protagonista noastră îl iubeşte foarte mult pe cântăreţ, după cum a afirmat, de altfel, cu sinceritate, şi în emisiune.

Fanii show-ului au fost întotdeauna curioşi să afle, însă, cum arăta şi cum se comporta Ella înainte să devină vedetă graţie participării la emisiunea Puterea Dragostei. Trebuie să mărturisim că ne-a fost destul de greu să vă satisfacem această curiozitate, bruneta fiind extrem de discretă când vine vorba despre aspectul ei fizic din trecut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, mesaj controversat! Cineva din apropierea ei, din Moldova, infectat cu coronavirus?

Pe Instagram avea doar câteva fotografii postate, înainte să intre în casă...După căutări mai atente am descoperit totuşi o imagine, de acum câţiva ani, cu superba tânără.

Aceasta făcea parte dintr-o asociaţie numită "Mâna ajutorului", iar în poză putem observa că era absolut superbă, avea un chip angelic şi un păr lung şi bogat.

Aşa arăta, deci, protagonista noastră înainte să se vopsească, să se machieze şi să-şi facă operaţii estetice. Cum vi se pare?

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Ella a vorbit despre trecutul ei trist

Ella de la Puterea dragostei a vorbit despre mama sa oarbă și despre felul în care, ani de zile, a plâns impresionată de gesturile femeii.

  ”Niciodata nu am arătat în fața ei că plâng, că mă doare...Îmi amintesc că mergeam undeva și mama mă pipăia, să vadă cu ce m-am îmbrăcat, cum îmi stătea fusta, cum îmi stătea bluză, sau să vadă cum sunt, dacă sunt bine, fiindcă, atunci când eram mică, tata mă mai lovea.

Eu o lăsam să termine și apoi mă duceam în cameră și plângeam, să nu simtă ea”, a spus cu ochii în lacrimi Ella, care avea să mai puncteze și faptul că povestea sa de viață este una mai complicată.  ”Am suferit mult, probabil de aceea, m-am deschis așa mult în fața bărbaților și am suferit, pentru că eu am nu am simțit dragostea de tată. A fost mai greu din pricina religiei (n.r.
penticostală), am fost percepută mai diferit, în sensul că eu nu aveam voie să port pantaloni sau colanți și primeam bătăi dacă o făceam. Apoi, am ajuns la adolescență și aș fi dorit să discut problemele specifice vârstei, dar eu în loc de un sfat primeam o palmă! Poate și acesta a fost motivul ca, la un moment dat, să mă decid să plec de acasă. Aveam 16 ani și multe semne ale violenței tatălui meu pe spate. Nu mai suportam. Degeaba încerca mama să fie bună, nu avea putere în fața tatălui meu, care, din cauza mea o lovea și pe ea. Asta a fost atunci, acum, spun că, indiferent ce s-a întâmplat, eu îmi respect și îmi iubesc părinții nespus, cu bune și cu rele”,
 a conchis bruneta.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ramona de la Puterea Dragostei, cine este tatăl copilului ei? Dezvăluiri cutremurătoare!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies