Ella de la Puterea Dragostei a fost surprinsă cu un bărbat celebru! Cei doi sunt împreună?

 Ella
Ella în casa Puterea Dragostei.

Ella de la Puterea Dragostei s-a fotografiat alături de un bărbat celebru și controversat din showbiz-ul autohton, iar internauții bănuiesc că ar forma cel mai nou cuplu din rândul vedetelor.

Ella de la Puterea Dragostei a fost una dintre finalistele celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” și superba brunetă a fost foarte aproape de a câștiga marele premiu. Publicul a plăcut-o enorm de mult pe Ella pentru sinceritatea de care aceasta a dat dovadă mai mereu, iar oamenii au empatizat cu ea atunci când a fost decepționată în iubire, din cauza lui Jador.

 Ella
Ella de la Puterea Dragostei înainte e o ședință foto.[Sursa foto: Facebook Ella Tina Solzariu]

După relația cu celebrul solist, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a mai format un cuplu cu niciun alt băiat din casa iubirii, chiar dacă au mai existat diferite apropieri. Cu toate acestea, dacă focoasa brunetă nu și-a găsit marea iubire la show-ul matrimonial, poate că soarele urmează să răsară și pe strada ei, pentru că s-a fotografiat alături de un bărbat pe cât de faimos în România, pe atât de controversat.

Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă Ella de la Puterea Dragostei?

Ella s-a fotografiat alături de George Pian, un cunoscut și temut interlop în România. În mod evident, ipostaza în care cei doi au fost surprinși a stârnit numeroase reacții în mediul online, iar fanii acestora au început să își ridice semne de întrebare cu privire la tipul de relație existent între cei doi.

 Ella și George Pian
Ella alături de George Pian, vărul lui Emi Pian.[Sursa foto: Facebook Ella Tina Solzariu]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vărul regretatului Emi Pian a postat fotografia cu pricina și pe rețelele de socializare, iar mesajul pe care l-a postat chiar în dreptul selfie-ului său cu Ella de la Puterea Dragostei a iscat o foarte mare controversă. „Să ne fie de bine DRAGOSTEA MEA!”, a transmis George Pian, pe contul său de Instagram.

Prima reacție a Ellei de la Puterea Dragostei, după ce s-a zvonit că ar forma un cuplu cu George Pian

Se pare că motivul pentru care George Pian a lăsat acel comentariu ar fi faptul că interlopul și Jador, fostul iubit al Ellei, se află într-un scandal de mai mult timp, așa că a simțit nevoia să îl instige, folosind-o pe Ella. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a lămurit situația și a dezvăluit că a fost deranjată de comentariul lui George, căruia i-a atras atenția deja.

 Ella
Ella în casa Puterea DRagostei.[Sursa foto: Facebook Ella Tina Solzariu]

„Astăzi voi vorbi despre o chestie banală, care a creat controverse în mediul online. Faptul că am făcut o poză cu un domn, nu vreau să îi dau numele, un băiat care este implicat într-un scandal cu o persoană pe care eu o cunosc. EU nu îmi permit să refuz un om care mă salută și îmi cere o poză respectuos. Din respect, mă opresc mereu în trafic.

Încerc să vorbesc cu voi mereu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Ella
Ella în pauzele filmării emisiunii Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook Ella Tina Solzariu]

Faptul că s-a nimerit ca acel băiat să facă o poză cu mine, iar mai apoi să adauge o descriere ca să înțepe pe nu știu cine, nu mă interesează, nu vreau să dau curs acestui subiect care nu își are rostul. I-am atras atenția respectivului și am mers mai departe.

S-a nimerit să fie chiar în parcare, lângă mașina mea. Nu am de unde să știu statului lui social, pot fi criminali în serie. Eu nu am de unde să știu. Asta este viața. Nu mai credeți tot ce se aberează. Eu am atras atenția, deci nu mai am treabă cu respectivul. La revedere. Judecați mai puțin”, a declarat Ella, după ce s-a fotografiat cu interlopul George Pian, varul lui Emi Pian.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Iubita lui Livian, amenințată: „Achită datoria, că dacă nu facem urât”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies