Ella de la Puterea dragostei a petrecut noaptea cu Costin Gheorghe

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei la petrecere

Frumoasa finalistă de la Puterea dragostei a petrecut până în zori alături de un fost concurent de la Exatlon. Ce relație este între cei doi.

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Puterea dragostei și Exatlon România. Doi foști concurenți ai acestor emisiuni au fost surprinși împreună, iar fanii sunt în culmea fericirii.

Ella de la Puterea dragostei a mers la o petrecere împreună cu prietena sa bună, Manuela Oprișiu. La eveniment a cântat marea doamnă a muzicii lăutărești, Cornelia Catanga.

Pe contul său de Instagram, Ella a dezvăluit că nu doar cu Manuela a mers la petrecere, ci și cu fostul concurent de la Exatlon, Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe.

Citeste si: Beatrice Olaru de la Exatlon este însărcinată pentru prima dată! Felicitări!

De asemenea, Ella s-a filmat și cu Cornelia Catanga, care a apreciat-o pentru frumusețea sa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ella și Costin par că se înțeleg foarte bine, așa că fanii lor se întreabă dacă între ei nu poate fi ceva mai mult decât o simplă amiciție.

Fratele Elenei Gheorghe a postat, de asemenea, pe contul său de Instagram filmarea cu Ella, semn că au aceleași gusturi muzicale.

Ella si Costin Gheorghe
Ella si Costin Gheorghe la petrecere[Sursa foto: Instagram]

Costin Gheorghe s-a despărțit de soția sa

Costin Gheorghe a divorțat anul trecut de soția sa, iar de atunci este unul dintre cei mai doriți burlaci din România. Nu se știe dacă și-a refăcut viața după această poveste de dragoste.

Citeste si: Ionuț "Jaguarul" de la Exatlon, în doliu! Fostul concurent suferă enorm!

Ella de la Puterea dragostei s-a iubit cu Jador pentru câteva luni

De cealaltă parte, Ella a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Jador, având o relație cu năbădăi. Zilele trecute, s-a speculat faptul că Ella și Iancu Sterp sunt mai mult decât amici și că petrec foarte mult timp împreună.

„Toate drumurile lui Iancu duc la Ella atunci când el vine prin București, și vine cam des. A vizitat-o acasă! În plus, omul o place, este mai mult decât evident, iar ea a decis să nu se mai gândească deloc la Jador. Așa că, de ce nu ar încerca o altă variantă masculină?”, au comentat apropiații celor doi pentru WOWbiz.ro!

Iar cum Jador a dezvăluit zilele trecute că a iubit numai o femeie și a recunoscut că este vorba despre Georgiana, cu care a avut o relație de câțiva ani, Ella a decis să își

deschidă sufletul și să uite de el.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Elena Ionescu, despre relația cu Giani Kiriță: „Ne înțelegem foarte bine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies