Ella de la Puterea dragostei, declarații șoc despre părinții lui Jador! ”Ar trebui să îl lase să decidă singur în viață”!

Ella de la Puterea dragostei, declarații șoc despre părinții lui Jador! ”Ar trebui să îl lase să decidă singur în viață”!
Ella de la Puterea dragostei, declarații șoc despre părinții lui Jador! ”Ar trebui să îl lase să decidă singur în viață”!

Ella de la Puterea dragostei a vorbit în premieră despre părinții lui Jador, bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil la show-ul amoros prezentat de Andreea Mantea

Ella de la Puterea dragostei și Jador au trăit de mai bine de o jumătate de o poveste de iubire dificilă, cu suișuri și coborâșuri, pe care nimeni nu le-a înțeles. Mereu au trecut de la dragoste la ură, și invers, fără să se gândească la consecințe și au lăsat de fiecare dată ca mândria să primeze în fața sentimentelor.

”Se potrivesc perfect! Ella este femeia ideală pentru Jador! Nu există altă persoană care să îi fi atras atenția bărbatului în casă.

Este clar că la mijloc sunt sentimente și până la urmă, ambii vor ajunge la concluzia că dragostea primează și nicidecum orgoliul fără sens, dus la extreme”, au dezvăluit prietenii celor doi.

Ella de la Puterea dragostei a stat cu Jador în țară! ”Au fost nedespărțiți, au locuit ca doi porumbei”  

Din păcate, în show-ul moderat de Andreea Mantea, cei doi nu au ajuns la un consens, dimpotrivă, manelistul, după ce a spus despre Ella că o place mult pentru că este ”deosebită, foarte frumoasă,

sensibilă și decentă”, a bătut în retragere, mai mult, a spus clar că nu își dorește o legătură amoroasă cu bruneta, întrucât nu poate avea deloc încredere în ea. ”Atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân şi care contează într-o relaţie de durată, aşa cum visez eu să am. Nu spun că ea nu are un caracter frumos, doar că nu este compatibil cu al meu”, a vorbit clar concurentul de la Puterea dragostei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Declarațiile celor doi s-au dovedit a fi doar declarații, căci, din câte se pare, ei nu pot unul fără celălalt! Drept dovadă, în săptămâna în care a stat în țară, Ella de la Puterea dragostei și-a petrecut timpul cu Jador în București.

”Au fost nedespărțiți, au locuit ca doi porumbei și, din câte se pare, relația este serioasă. Dacă se vor întoarce în casă, vor merge de mână”, au mărturisit amicii cuplului.

Citeste si: Ella a spus tot adevărul despre părinții ei. De ce nu i-a vizitat în ultima perioadă?

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” gol-pușcă printre bărbați. Nimeni nu l-a văzut așa

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, adevărul dureros despre părinții săi! De ce nu i-a vizitat în ultimele săptămâni

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ella de la Puterea dragostei, declarații șoc despre părinții lui Jador! ”Îi consider niște oameni deosebiți și îi respect din toată inima mea”

Dacă prietenii consideră că Jador și Ella formează o pereche frumoasă, orice ar fi, nu de același lucru pare a fi și mama artistului, cea care, de multe ori, a zis că își dorește pentru fiul ei o femeie cuminte, de casă, care să nu iasă deloc în evidență, gen Georgiana, tânăra ce a fost ani de zile cu băiatul său.

Poate tocmai de aceea, oarecum scoasă din joc de familia cântărețului, Ella de la Puterea dragostei a dat declarații șoc despre părinții lui Jador. ”Eu îi consider niște oameni deosebiți și îi respect din toată inima mea. Totuși, dacă mi-ar permite, aș putea să le dau un sfat. Ar trebui să îl lase pe Jador să decidă singur în viață! Este pur și simplu părerea mea, și cu acest lucru, am zis tot”, a declarat frumoasa brunetă, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies