Ella de la Puterea dragostei, în doliu: „Zbor lin”

Ella de la Puterea dragostei, în doliu: „Zbor lin”
Ella de la Puterea dragostei, în doliu: „Zbor lin”

Concurenta a dezvăluit ce se întâmplă în familia sa, după ce zilele trecute a anunțat că o persoană dragă are coronavirus.

Ella de la Puterea dragostei este în doliu. Unul dintre unchii săi a murit, iar concurenta și-a strigat durerea pe pagina sa de socializare.

De mai multe zile, Ella trăiește emoții de nedescris, după ce părinții săi au intrat în contact cu unul dintre unchii Ellei, care ulterior a fost diagnosticat cu Covid-19.

Din nefericire, un alt unchi de-al concurentei a pierdut lupta cu viața, iar Ella i-a transmis condoleanțe verișoarei sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ella de la Puterea dragostei, în doliu: „Zbor lin”
Ella de la Puterea dragostei, în doliu: „Zbor lin”

„Zbor lin, unchiule! Odihnește-te în pace! Vei rămâne în inimile noastre”, a scris Ella pe pagina ei.

„Hei, dragii mei, mai este valabil pentru cei care vor să doneze sânge pentru unchiul meu, nu el este cel care a murit, este un al unchi!:( Dumnezeu să vă răsplătească! Multumesc pentru toate mesajele de încurajare”, a scris Ella de la Puterea Dragostei într-un mesaj ulterior, ca o lămurire pentru fanii

ei.

Citeste si: Livian a umilit-o pe Bianca în faţa tuturor! "Te-am părăsit, nu te mai vreau"

Unchiul Ellei de la Puterea Dragostei, diagnosticat cu coronavirus în urmă cu aproape două săptămâni

Citeste si: Cadoul pe care Simina de la Puterea dragostei l-a primit la naștere de la Andreea Mantea. ”Este ceva de suflet, mi l-a trimis de la Istanbul”! EXCLUSIV


Ella a povestit în urmă cu aproape două săptămâni, la Puterea Dragostei, că unchiul ei se afla în stare gravă după ce fusese infectat cu coronavirus.

„Tocmai am aflat că unchiul meu e intubat, are coronavirus. Toți copiii sunt plecați peste hotare, tatăl meu a intrat în contact cu el pentru că i-a luat temperatura. Mi-e frică, tatăl meu are diabet. Unchiul meu n-avea nimic, iar în două zile a intrat în comă.

Are până în 70 de ani...Mă sună toate verișoarele...Noi nu conștientizăm cât de gravă e situația. Mă gândesc câți oameni sunt la fel acasă. Ne pierdem părinții, doctorii..ne pierdem”, a povestit Ella, cu lacrimi în ochi.

„Mi-e frică pentru părinții mei. Tata și mama au avut contact direct, fără mască. Nu m-au ascultat. Am o stare de nervi...Am încercat din doi medici, măcar unul să-mi răspundă. A sunat ieri tatăl meu la salvare și nu a vrut să vină.
A insistat, unchiul meu delira și abia atunci au venit”, a mărturisit bruneta în fața colegilor săi, emoționați de această situație.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Înregistrări bombă cu Roxana şi Sergio când întreţin relaţii intime!? Cutremur la Puterea Dragostei!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies